Hudson's Bay Amstelveen: openingstijden en adres

Hudson's Bay Amstelveen Hudson's Bay Amstelveen

De Hudson's Bay komt naar Amstelveen. De stad krijgt in 2017 een filiaal van het Canadese warenhuis Hudson's Bay, die in totaal 20 winkels wil realiseren in Nederland. De Hudson's Bay in Amstelveen krijgt een duofunctie: het wordt een kantoor voor de Candezen en het wordt een winkelpand. Ontdek hier de openingstijden en adres van de Hudson's Bay in Amstelveen.

Hudson's Bay in Amstelveen

De Hudson's komt in het stadshart van Amstelveen, in het voormalig pand van de V&D. Net als in veel andere steden zal het bedrijf het oude pand van de V&D overnemen en vernieuwen. Het gebouw wordt helemaal gestript en zal omgetoverd worden naar de huisstijl van Hudson's Bay. Dit betekent veel wit en een chique uitstraling.

Rijnboutt is de architect

Het oude pand van de V&D krijgt een complete metamorfose. Het architectenbureau Rijnboutt is hier verantwoordelijk voor. Het nieuwe gebouw wordt wit, chique en krijgt veel glas.

Hudson's Bay filialen in Nederland

In veel grote steden komt de Hudson's Bay. Het Canadese bedrijf zit al in veel andere Europese landen en steden. Nederland onbrak nog aan dat lijstje. Het eerste filiaal zal openen in Amsterdam - Rokin. Hier komt de hoofdvestiging van Hudson's Bay. Ook in kleinere steden als Maastricht en Zwolle komt een filiaal.

Dure merken bij Hudson's Bay

Openingstijden

In Amstelveen gelden de volgende openingstijden voor winkels. Op maandag gaan de winkels iets later open. In Amstelveen zijn de winkels op zondag ook open.

  • Maandag: 11:00 tot 18:30
  • Dinsdag: 09:00 tot 18:30
  • Woensdag: 09:00 tot 18:30
  • Donderdag: 09:00 tot 21:00
  • Vrijdag: 09:00 tot 19:00
  • Zaterdag: 09:00 tot 18:00
  • Zondag: 12:00 tot 18:00

Op donderdag is de koopavond. De winkels zijn dan langer open. Ook op zondag zijn de winkels open in Amstelveen.

Waar zitten nog meer Hudson's?

In de volgende steden zitten filialen van de Hudson's Bay in Nederland:

Wat vind jij van de Hudson's Bay?

Is de Hudson's een aanwinst voor Amstelveen of voegt het maar weinig toe? Wat vind jij van de winkel? Is het te duur en te chique of is het juist precies wat je zoekt?

Laatst aangepast op woensdag, 04 april 2018 17:01

Reageer op: "Hudson's Bay Amstelveen: openingstijden en adres"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk