Hudson's Bay in Den Bosch: adres en openingstijden

Hudson's Bay in Den Bosch Hudson's Bay in Den Bosch

Hudson's Bay opent in 2017 haar deuren in het Brabantse Den Bosch. Hudson's Bay is een warenhuis afkomstig uit Canada en wil in Nederland 20 filialen openen. In Den Bosch zal aan de Schapenmarkt en Pensmarkt een Hudson's Bay verschijnen. Zit Den Bosch te wachten op meer luxe merken en dure kleding?

Hudson's Bay in Den Bosch

Je leest het goed, ook in Den Bosch komt een Hudson's Bay. Naast de grote steden als Rotterdam en Amsterdam komt er in de Brabantse hoofdstad een filiaal van dit chique warenhuis. Ook in Tilburg komt een Hudson's Bay, tevens in het oude pand van de V&D.

Locatie

Zowel aan de Schapenmarkt als de Pensmarkt komt een Hudson's Bay. Waarom er voor het voormalig V&D pand is gekozen is vrij duidelijk: Hudson's Bay heeft veel ruimte nodig en in de oude binnenstad van Den Bosch is dit de ideale locatie. Alle winkels van de Hudson's zijn spierwit. Misschien niet de meest gezellige kleur, maar wel een kleur die klasse en ruimte uitstraalt.

Geen V&D meer in Den Bosch

Het merk V&D moet compleet verdwijnen. Dit betekent dat niets meer aan de V&D doet denken als Hudson's Bay haar deuren gaat openen. Er komt dus een compleet nieuwe winkel met nieuwe producten en een compleet andere ervaring.

Service is het magische woord

Bij Hudson's Bay draait alles om service. Dit betekent dat de klant op haar wenken wordt bediend. Geen gedoe, gewoon lekker shoppen in een overzichtelijk en chique winkel.

Dure merken bij Hudson's Bay

Dure merken zullen te koop zijn bij Hudson's. Je moet dan denken aan Ralph Lauren, Calvin Klein, Diesel en Tommy Hilfiger. Er is keuze uit ruim 1500 merken van schoenen, tassen en accessoires. Uiteraard zullen er ook lifestyle producten, linnen en keukenwaren te koop zijn. In feitte doet het assortiment wel een beetje denken aan de V&D, echter is het allemaal een stuk luxer.

Veel dure merken bij Hudson's

Openingstijden in Den Bosch

Je kunt in Den Bosch lang winkelen. Op maandag gaan de winkels later open, namelijk om 13:00.

  • Maandag: 13.00 uur - 18.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 uur - 18.00 uur
  • Woensdag: 10.00 uur - 18.00 uur
  • Donderdag: 10.00 uur - 21.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 uur - 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 uur - 18.00 uur
  • Zondag: 12.00 uur - 17.00 uur

De koopavond in Den Bosch is op donderdag. De winkels zijn dan geopend tot 21:00. Ook op zondag zijn de winkels gewoon geopend. Je kunt dan winkelen van 12:00 tot 17:00. 

Wat vind jij van de Hudson's Bay?

Vind jij het een goede zaak dat de Hudson's Bay naar Den Bosch komt? Zit Den Bosch te wachten op meer luxe winkels, veel service en dure kleding? Ben je het eens met de keuze van Hudson's Bay om zich in Den Bosch te vestigen? Zijn de steden Eindhoven en Breda geen betere opties?

Laatst aangepast op donderdag, 29 maart 2018 17:02

Reageer op: "Hudson's Bay in Den Bosch: adres en openingstijden"

Anderen lazen ook

Medische informatieā€¦
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

Ā© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk