Hudson's Bay Maastricht: openingstijden en adres

Hudson's Bay Hudson's Bay

Rond de zomer van 2017 gaat de Hudson's Bay in Maastricht open. De Hudson's Bay is een Candese warenhuis en neemt in Nederland veel panden over van de V&D. In een aantal Nederlandse steden komt een Hudson's Bay, uiteraard ook in Maastricht. Wat zijn de openingstijden van de Hudson's Bay in Maastricht en wat is het adres van de Limburgse Hudson's Bay?

De Hudson's Bay in Nederland

In een aantal Nederlandse steden komt de Hudson's Bay: een groot warenhuis, afkomstig uit Canada. De Hudson's zit al in heel veel landen, echter nog altijd niet in Nederland. De eerste winkel komt in Amsterdam, aan het Rokin. Hier gaat de Hudson's Bay meerdere verdiepingen bekleden. Ook in Maastricht komt een Hudson's Bay.

Ook in Maastricht een Hudson's Bay

Openingstijden Hudson's Bay

De openingstijden van de winkels in Maastricht zijn als volgt:

  • Maandag: 13:00 - 18:00
  • Dinsdag: 09:00 - 18:00
  • Woensdag: 09:00 - 18:00
  • Donderdag: 09:00 - 21:00
  • Vrijdag: 09:00 - 18:00
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00
  • Zondag: 12:00 - 17:00

Op donderdag is de koopavond. De winkels zijn dan langer open. Ook op zondag zijn de winkels geopend.

Wat kun je kopen bij de Hudson's?

De Hudson's Bay wordt een warenhuis dat ergens tussen de V&D en Bijenkorf zit. Het wordt dus iets luxer dan de V&D, maar niet zo luxe als de Bijenkorf. Wel zijn er dure merken te koop bij de Hudson's Bay. Je moet dan denken aan Ralph Lauren en Diesel. Er is ook een grote kans dat er een La Place in de Hudson's Bay komt, echter wel met een iets ander en aangepast aanbod.

Het adres van de Hudson's Bay in Maastricht

De Hudson's in Maastricht komt aan de Grote Straat, in het oude V&D-gebouw. Het pand heeft vijf verdiepingen en wordt helemaal gestript naar het design van Hudson's Bay. Dit betekent dat er veel van de witte kleur te zien zal zijn: de panden van Hudson's zijn namelijk erg wit, luxe en clean. Het winkepland heeft een oppervlakte van ongeveer 13.000 vierkante meter.

In welke steden komt een Hudson's Bay?

De Hudson's Bay komt niet alleen in Maastricht. Ook in andere steden komt een filiaal. Het is nog onduidelijk in hoeveel steden een winkelpand komt. De volgende steden krijgen sowieso een Hudson's Bay:

De Hudson's zit ook in andere landen. Helaas maakt het bedrijf al enkele tijd verlies en ondervindt het veel concurrentie. Hoe de Hudson's Bay het in Nederland gaat doen moet nog blijken.

Laatst aangepast op woensdag, 04 april 2018 16:48

Reageer op: "Hudson's Bay Maastricht: openingstijden en adres"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk