Hudson's Bay Almere: openingstijden en adres

Hudson's Bay Almere Hudson's Bay Almere

In de grootste stad van Flevoland komt een Hudson's Bay. In Almere zal de Hudson's Bay zich vestigen in het voormalige V&D pand en een deel van Citymall Almere. In totaal is er dan ruimte voor 10.000 vierkante meter aan winkelopperlvak. Wat zijn de openingstijden van de Hudson's Bay in Almere en wat is het adres van de Hudson's Bay Almere?

De Hudson's Bay in Almere

Net als in elke grote stad van Nederland komt er ook een Hudson's Bay in Almere. De Canadese winkel zal zich gaan vestigen in het voormalig pand van de V&D. Daarnaast zal de Hudson's Bay ook een deel van de Citymall Almere in beslag nemen. De Hudson's Bay wordt dan één van de grootste winkels in Almere. In totaal ontstaat er bijna 10.000 vierkante meter ruimte om te winkelen.

Hudson's Bay Almere wordt spierwit

Hudson's Bay in Nederland

Ook in de overige grote steden van Nederland komt een Hudson's Bay. Denk bijvoorbeeld aan Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Den Bosch en Zwolle. In deze steden komt een nieuwe vestiging van de Canadese warenhuis, veelal in het oude pand van de V&D.

Openingstijden

Wanneer kun je winkelen bij de Hudson's in Almere? Dit zijn de openingstijden van de Hudson's Bay en winkels in Almere:

  • Maandag; 12:00 tot 18:00
  • Dinsdag: 10:00 tot 18:00
  • Woensdag: 10:00 tot 18:00
  • Donderdag: 10:00 tot 21:00
  • Vrijdag: 10:00 tot 18:00
  • Zaterdag: 10:00 tot 18:00
  • Zondag: 12:00 tot 17:00

De koopavond in Almere is op donderdag. De winkels zijn dan tot negen uur geopend.

Het adres

De Hudson's Bay in Almere komt in het oude pand van de V&D. De locatie is ideaal en zeer makkelijk te bereiken. Parkeergarage's liggen op korte afstand van het pand.

Wat kun je kopen bij de Hudson's Bay in Almere?

De Hudson's Bay is een warenhuis met voornamelijk luxe producten. Het wordt luxer dan de V&D, maar minder duur en luxe dan de Bijenkorf. Dure merken zullen weliswaar te koop zijn bij de Hudson's Bay. Daarnaast krijgen veel filialen ook een La Place.

Laatst aangepast op woensdag, 04 april 2018 16:54

Reageer op: "Hudson's Bay Almere: openingstijden en adres"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk