Hudson's Bay Zwolle: adres en openingstijden

Hudson's Bay in Zwolle Hudson's Bay in Zwolle

Na het wegvallen van de V&D in veel binnensteden is het tijd voor iets nieuws. Het Canadese Hudson's Bay heeft haar ogen gericht op Nederland en gaat in veel binnensteden een filiaal beginnen in de oude panden van V&D. Hudson's Bay opent haar deuren ook in Zwolle. De Hudson's Bay Zwolle opent in september 2017.

Hudson's Bay in Zwolle

De Hudson's Bay is het oudste bedrijf van Canada en is een winkelketen verspreid over meerdere landen. Hudson's Bay ziet ook wel brood in vestigingen in Nederland. Goed nieuws voor veel steden die te kampen hebben met leegstand. Hudson's Bay wil zich met name gaan vestigen in de oude panden van de V&D. Ook in Zwolle zal de Hudson's Bay een vestiging openen.

Hudson's Bay komt naar Zwolle!

Wat verkoopt de Hudson's Bay? 

De Hudson's Bay is een warenhuis. Dit betekent dat er veel verschillende producten verkocht zullen worden. Je moet denken aan een winkel dat lijkt op de V&D. Kleding, etenswaren en luxe producten zullen bij de Hudson's Bay worden verkocht. 

Wanneer opent de Hudson's Bay in Zwolle?

Het oude pand van de V&D moet eerst helemaal gestript worden. Na de grote verbouwing kan de inrichting beginnen. De roltrappen in het pand blijven bestaan, echter zal de aankleding van het pand totaal veranderen. Deze vernieuwing zal ertoe leiden dat er niets meer van het V&D tijdperk overblijft. De Hudson's Bay opent haar deuren in september 2017.

Adres van Hudson's Bay

Winkelen kan in het oude pand van de V&D, aan de Nieuwstraat in Zwolle.

Openingstijden

Zwolle kent net als andere grote Nederlandse steden ruime winkeltijden. Je kunt bij de Hudson's Bay winkelen op de volgende tijden:

  • Maandag: 11.00 - 18.30
  • Dinsdag: 9.00 - 18.30
  • Woensdag: 9.00 - 18.30
  • Donderdag: 9.00 - 21.00
  • Vrijdag: 9.00 - 18.30
  • Zaterdag: 9.00 - 18.30
  • Zondag: 12.00 - 17.00

De koopavond is altijd op donderdag. Op die dag zijn de winkels tot negen uur geopend.

Waar zit de Hudson's Bay in Nederland?

Niet alleen in Zwolle is een vestiging van de Hudson's. Ook in andere steden kun je terecht. Denk bijvoorbeeld aan de volgende steden:

Wat vind jij van de Hudson's Bay in Zwolle? Is het een toevoeging voor de stad?

Laatst aangepast op donderdag, 29 maart 2018 16:44

Reageer op: "Hudson's Bay Zwolle: adres en openingstijden"

Anderen lazen ook

Medische informatieā€¦
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

Ā© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk