Primark Assen

Fashion Assen Fashion Assen

Wanneer komt de Primark naar Assen? De Drentse hoofdstad is één van de grootste steden van Drenthe en is dé ideale plek voor een Primark. In heel Noord-Nederland zit er alleen nog maar een Primark in Groningen. Het winkelgebied de Westerhaven heeft namelijk een grote Primark waar veel mensen komen winkelen. In geen één enkele andere stad of dorp staat een Primark, ook nog niet in Assen. Wanneer komt de Primark dan naar Assen en op welke locatie moet de Primark komen?

De Primark in Assen

In Assen zit nog geen Primark. Wanneer de Primark naar Assen komt is ook nog niet bekend. Wel is de kans groot dat er ooit een filiaal van de Ierse modeketen naar Assen komt. Waarom? In Assen wonen veel mensen en de stad is een kern voor veel dorpen en inwoners rondom Assen. Veel mensen gaan dus winkelen in Assen waardoor de Primark in Assen ook zeer drukbezocht zal worden. De Primark komt waarschijnlijk in het centrum van Assen waar alle grote modeketens zitten.

Waar zit de Primark in Assen?

De Primark in Assen zal waarschijnlijk in het centrum van Assen komen. Soms wordt er gekozen voor een makkelijke plek buiten het centrum. Hierdoor kunnen veel mensen makkelijk met de auto naar de Primark rijden. In Assen zitten de meeste grote winkels in het centrum van de stad die tevens goed is te bereiken met de auto.

Waar zit een Primark in Drenthe?

In de provincie Drenthe zit geen vestiging van Primark. Ook niet in de populaire winkelstad Emmen. Je moet, wil je winkelen bij de Primark, naar Groningen of naar Zwolle. Ook Enschede heeft een Primark. In de toekomst komt er wellicht ook nog een Primark in Winschoten.

Vind jij dat er een Primark moet komen in Assen?

Laatst aangepast op zaterdag, 31 maart 2018 14:29

Reageer op: "Primark Assen"

1 Reactie

  • Reactielink HJKiewiet. donderdag, 18 oktober 2018 11:08 Geplaatst door HJKiewiet.

    Ja vind dat er een Primark in Assen moet komen.

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk