Primark Leeuwarden: adres en openingstijden

Fashion Fashion

Primark is een groot warenhuis vol met leuke en hippe kleding. Wie denkt dat kleding automatisch duur moet zijn heeft het mis. Bij Primark Leeuwarden koop je kleding voor een koopje. Niet alleen in Leeuwarden komt waarschijnlijk een Primark. Ook in andere steden in Nederland komen de Primarks tevoorschijn. Denk bijvoorbeeld aan de Primark in Almere en Enschede. Wat zijn de openingstijden van de Primark in Leeuwarden en wat is het adres? Kom hier alles te weten over deze goedkope winkel vol leuke kleding en accessoires.

Primark in Leeuwarden

Iedereen wil natuurlijk zo goedkoop mogelijk kleding inkopen. Het liefst wel kleding van goede kwaliteit. Kleding moet verder goed passen en modieus zijn. Veel modeketens in de grotere steden verkopen dure kleding. Jeans die verkocht worden voor een bedrag van boven de honderd euro is geen uitzondering. Niet iedereen kan dat betalen. De Primark kan dan uitkomst bieden. Leuke kleding voor een betaalbare prijs is het devies van de Primark. Komt er in de Friese hoofdstad Leeuwarden ook een Primark?

De primark in het noorden van Nederland

In Nederland staat het inmiddels al bol van de Primarks, maar er kan natuurlijk altijd nog veel meer bij. Met name de Nederlanders in de noorderlijke provincies moet nog altijd ver reizen om bij een Primark te komen. Denk bijvoorbeeld aan de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. De Primark die het dichtsbij te vinden is zal de Primark Enschede, Almere of Primark Bremen zijn: niet bepaald om de hoek. Update! In Groningen is inmiddels een Primark vestiging verschenen. De vestiging is te vinden aan de Westerhaven, een leuk winkelcentrum met allerlei winkels en restaurants.

Een broek voor 15 euro

Goedkope kleding maar toch mode

Wie denkt dat je bij Primark alleen maar rommel kan kopen heeft het mis. Voor weinig geld heb je de meest leuke kleding. Sokken voor een paar euro, een broek voor ongeveer 15 euro en de leukste acccessoires voor een prikkie. De Primark heeft eigenlijk alles wat de H&M, Berhska en Zara ook heeft (maar dan meestal goedkoper). 

Primark neemt Nederland over

Het gaat snel met de Primark in Nederland. In de grotere steden ontpoppen de shops als paddenstoelen. Het zal niet lang meer duren voordat er een Primark in Leeuwarden komt. Er komt eerst een filiaal in Groningen. Er zijn geruchten dat de Primark daar in de Bijenkorf zal komen. De Bijenkorf (te vinden in de Herestraat) zal waarschijnlijk verdwijnen. Wanneer er een filiaal in Leeuwarden komt is nog niet duidelijk. Inmiddels is duidelijk dat de Primark in Groningen te vinden is aan de Westerhaven.

Openingstijden Primark Leeuwarden

De meeste Primarks in Nederland kennen lange openingstijden. Ook zijn de winkels vaak open op zaterdag en zondag. De meeste winkels van de Primark zitten dicht bij een garage of station zodat je lopend en zonder al te veel moeite de winkel kunt bereiken. Het kan erg druk zijn in een Primark, zeker wanneer je op een zaterdag of vrijdagavond gaat winkelen. De drukte kan zorgen voor lange rijen bij de pashokjes. Houd daar dus rekening mee.

Waar vind je allemaal een Primark in Nederland?

Ben jij ook benieuwd waar je nu al een Primark kunt bezoeken? In welke steden zijn ze al gevestigd? Hier vind je een overzicht:

 • Primark Almere
 • Primark Enschede
 • Primark Rotterdam Alexandrium
 • Primark Zaandam
 • Primark Hoofddorp
 • Primark Zoetermeer
 • Primark Eindhoven
 • Primark Nijmegen

De geruchten over nieuwe Primark winkels

Er zijn geruchten dat er een Primark in Groningen komt. Zoals we weten is het inmiddels rond dat in Groningen de Primark een vestiging heeft geopend. Ook in Zwolle, Breda en Tilburg komen in de toekomst (waarschijnlijk) filialen. In de meeste gevallen zal de Primark in een bestaand gebouw komen. Er gaan ook geruchten dat de Bijenkorf zal verdwijnen uit de meeste steden. In plaats van de Bijenkorf komt er dan een Primark. Of dat ook echt gaat gebeuren is natuurlijk nog de vraag. We zullen zien. In de tussentijd lekker shoppen bij de bestaande Primarks. Is het te veel werk en gedoe om naar een bestaand filiaal te reizen? Ga dan lekker online shoppen! Net zo voordelig en comfortabel in je huiskamer de leukste kleding uitzoeken.

Laatst aangepast op vrijdag, 23 maart 2018 16:45

Reageer op: "Primark Leeuwarden: adres en openingstijden"

4 reacties

 • Reactielink ymie woensdag, 15 september 2021 12:38 Geplaatst door ymie

  is er al een primark in leeuwarden? en waar is het adres dan ?
  dan kunnen we winkelen.

 • Reactielink teatske woensdag, 13 juni 2018 11:59 Geplaatst door teatske

  ja echt er moet een primark in leeuwarden komen echt wel !

 • Reactielink Gerdien zaterdag, 11 februari 2017 13:22 Geplaatst door Gerdien

  Leeuwarden moet echt wel een Primark krijgen want nu is het best wel ver om steeds naar Groningen te reizen.

 • Reactielink Hetty huizenga zaterdag, 19 november 2016 20:00 Geplaatst door Hetty huizenga

  Ik hoop zo dat er een primark in Leeuwarden komt!?❤

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk