Primark Stadskanaal

Fashion Stadskanaal Fashion Stadskanaal

Gaaf, een Primark in Stadskanaal! Komt de Ierse modeketen ook naar Stadskanaal of moeten we daar nog even op wachten? In Groningen zit de Primark in de Groningen zelf, aan de Westerhaven. Hier zit de Primark al een tijdje met veel succes. Het valt op dat in Groningen de Primark alleen nog maar in de stad zelf zit. Wanneer komt Primark naar Stadskanaal?

Primark Stadskanaal

In Stadskanaal zit men te wachten op de komst van de Ierse modeketen. Stadskanaal is een geschikte plek voor Primark aangezien het grote dorp veel bezoekers trekt die graag in Stadskanaal komen winkelen. Voor de regio is Stadskanaal daarom erg belangrijk. Het is nog niet duidelijk of Primark daadwerkelijk naar Stadskanaal komt, maar de kans is er zeker! Zo wordt er bijvoorbeeld ook gesproken over een Primark in Winschoten, een paar kilometer ten noorden van Stadskanaal.

Waar zit de Primark in Stadskanaal?

Zit er eigenlijk wel een Primark in Stadskanaal? Het antwoord is nee. In Stadskanaal zit nog geen Primark, maar de kans is zeker aanwezig. Wanneer de Primark in Stadskanaal komt en wáár de Primark komt is nog niet helemaal duidelijk. Wel zal de Primark op een mooie locatie komen waar veel bezoekers makkelijk hun auto kunnen parkeren. Ook moet de vestiging komen op een plek waar Duitse toeristen makkelijk kunnen komen, immers trekt ook Stadskanaal (net als Winschoten) veel Duitse toeristen en shoppers.

Wil jij een vestiging van Primark in Stadskanaal? Waar moet de winkel komen volgens jou?

Laatst aangepast op vrijdag, 30 maart 2018 18:43

Reageer op: "Primark Stadskanaal"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk