Hoe werkt de app Tinder en wat is Tinder?

Romantische date Romantische date

Tinder is een nieuwe app waarmee je contacten kunt leggen via je telefoon. De nieuwe dating app biedt de mogelijkheid nieuwe contacten te leggen, potentiele partners kunt vinden en beoordelen. De app is gratis te downloaden op de Tinder website. De sociale app zoekt en laat contacten zien die ook Tinder gebruiken. Een leuk voordeel is dat er alleen contacten worden getoond die dezelfde interesses met jou delen. Tinder komt aan deze informatie via de gegevens die je zelf invoert tijdens het aanmaken van je account en via een link met Facebook. Deze connectie maakt Tinder extra bijzonder. Is Tinder iets voor jou?

Waar en hoe kan ik Tinder downloaden?

Tinder kun je downloaden via Google Play op je telefoon. De app is snel gratis te downloaden en te installeren op je telefoon. Volg simpelweg de installeer instructies op je scherm om Tinder te installeren, zo kan er vrijwel niets misgaan.

Daten via Tinder; hoe werkt het?

Nadat je de app hebt geïnstalleerd op je telefoon kun je beginnen met het zoeken van leuke mensen waarmee jij eventueel contact wil leggen. De interface van Tinder is heel simpel en je kunt gemakkelijk foto's van mensen swipen en zien of er een eventuele potentiële kandidaat tussen zit. Spreekt een getoonde partner je niet aan? Dan kun je dit profiel voorgoed blokkeren door op het kruisje te drukken. Spreekt de persoon je wel aan druk dan op het groene hartje, heeft de andere persoon ook op het groene hartje gedrukt dan ontstaat er de mogelijkheid om te chatten.

Een partner voor jou of een van je vrienden

Misschien is Tinder de dating-app voor jou. Simpel en snel je ideale partner vinden. Tinder biedt echter ook de mogelijkheid een partner voor te stellen aan een van je vrienden, gebruik hiervoor de matchmaker optie. Via deze optie kun je vrienden aan elkaar voorstellen en kunnen ze nadat ze vriendschap hebben geaccepteerd met elkaar chatten via Tinder. Misschien word jij wel de nieuwe matchmaker binnen je vriendengroep; succes!

Reageer op: "Hoe werkt de app Tinder en wat is Tinder?"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk