Tips voor mooie ogen; een frisse heldere blik

Frisse blik! Frisse blik!

Vind je, je ogen niet mooi? Is je frisse blik niet meer zoals het geweest is? Iedereen wil mooie ogen met een frisse uitstraling. Gelukkig zijn er veel goede tips die je kunnen helpen je ogen er weer mooi en fris uit te laten zien. Een frisse blik is niet alleen belangrijk voor je eigen zelfvertrouwen, ook je omgeving zal er goed op reageren. Mensen met een frisse blik worden serieuzer genomen en hebben meer succes. Hoe krijg jij die frisse blik weer terug in je ogen?

Weg met de wallen

Heb je last van wallen? Een frisse blik gaat niet op met wallen, wallen geven een vermoeide indruk. Speciale maskers kunnen helpen je wallen te bestrijden, maar ook de volgende huis tuin en keukentips kunnen je helpen. Bedek je ogen met rauwe aardappelschijfjes of komkommerschijfjes, dit komt een frisse blik zeker ten goede.

Mooie wenkbrauwen geven een frisse look

Laat je wenkbrauwen epileren

De vorm van je wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je ogen. Een grotere afstand tussen je ogen en je wenkbrauwen zorgt voor een open blik Voor een frisse blik kun je een schoonheidsspecialist bezoeken. Goed gevormde wenkbrauwen kosten je wat geld, maar het is zeker de moeite waard. Heb je eenmaal de goede vorm in je wenkbrauwen dan kun je dit eenvoudig zelf bijhouden, maar beter is met regelmaat de schoonheidsspecialist te bezoeken.

Mooie lange, volle en gekrulde wimpers

Voor een frisse blik doe je wat aan je wallen, laat  je, je wenkbrauwen epileren maak je, je wimpers mooi vol en lang. Langer wimpers geven je ogen een frissere uitstraling, een mooi krul geeft een nog beter effect. Gebruik een wimperkruller om de perfect wimperkrul te maken, een wimperkruller kost je ongeveer 9 euro, maar je hebt er veel profijt van. Goede mascara haal je bij de drogist of schoonheidsspecialist, maar je kunt je wimpers ook prima een keer krullen zonder mascara. Toch mascara gebruiken? Overdrijf dan niet… Teveel, klonterig aangebrachte mascara geven je ogen juist een vermoeide uitstraling. Meer tips voor lange wimpers of volle wimpers.

Eyeliner of oogpotlood doen of niet doen?

Eyeliner is nog altijd een trend dus goed toe te passen. Breng je eyeliner in meerdere laagjes aan voor een betere kleurintensiteit. Een mooie frisse blik en prachtige geaccentueerde ogen is het resultaat. Met een wit oogpotlood kun je binnenste rand van je oogleden wit kleuren. Dit heeft als effect dat het lijkt dat de binnenste rand bij het oogwit hoort.

Oogschaduw voor een frisse blik

Breng wat lichte oogschaduw voorzichtig aan op je oogleden tot de wenkbrauwboog, dit geeft een fris effect. Gebruik voordat je aan de slag wel een goede foundation of concealer en maak de huid rond je ogen mooi egaal van kleur. Gebruik een beetje wit oogschaduw aan de binnenkant van je ogen, de plek van de traanbuisjes, om je ogen groter te laten lijken en je oogkleur witter te doen lijken. Super simpel, maar het heeft een groots effect.

Laatst aangepast op woensdag, 04 april 2018 15:30

Reageer op: "Tips voor mooie ogen; een frisse heldere blik"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk