Primark Eindhoven: openingstijden en adres

Open! Open!

In Eindhoven zit ook een vestiging van Primark. De Primark is een low cost warenhuis waar mode en accessoires worden verkocht. In Nederland zit Primark in onder andere de steden Almere en Eindhoven. Ook zit Primark in het buitenland. Denk bijvoorbeeld aan Primark Bremen. Primark wil de komende tijd flink uitbreiden. Primark is het meest bekend om zijn betaalbare kleding van goede kwaliteit. De kosten bij de kassa vallen vaak lager uit dan je zou verwachten. Wat zijn de openingstijden van Primark Eindhoven? Wat is het adres? Het devies is betaalbare kleding voor zowel mannen als vrouwen. Ook voor tassen en sieraden kun je bij Primark terecht.

Primark in Eindhoven openingstijden

Primark in Eindhoven is speciaal voor heel zuid Nederland gelokaliseerd in de lichtstad. Vanuit alle kanten is de Primark makkelijk te bereiken. De winkel is gespecialiseerd in betaalbare kleding. Mensen met een klein budget kunnen vaak zeer leuke kleding kopen in Primark. De winkels zijn doorgaans erg groot zodat je uren lang winkel plezier kunt hebben. Niet de winkel even snel in en uit, maar lekker lang slenteren op zoek naar dat ene leuke kledingstuk. In Primark Eindhoven heb je al snel veel leuke kleding te pakken voor weinig geld. Wanneer kun je bij de Primark terecht? Welke openingstijden hanteert Primark Eindhoven?

  • Maandag: 11:00 - 18:30
  • Dinsdag: 09:00 - 18:30
  • Woensdag: 09:00 - 18:30
  • Donderdag: 09:00 - 18:30
  • Vrijdag: 09:00 - 21:00
  • Zaterdag: 09:00 - 19:00
  • Zondag: gesloten (tenzij op een koopzondag)

Waar vind je Primark Eindhoven?

De winkel is gelokaliseerd in het midden van het centrum van Eindhoven. Dit betekent dat iedereen makkelijk bij de Primark kan komen. Je hoeft dus niet veel moeite te doen om bij de Primark te komen. Je kunt lopend de winkel bereiken. Het pand heeft twee verschillende ingangen. Een ingang vind je aan de Vestdijk, de andere aan de Hermanus Boexstraat. Je kunt ook met de auto komen. De auto kun je makkelijk parkeren bij één van de vele parkeergarages in de stad. Let wel op dat het parkeren in een parkeergarage aan de hoge kant is. Gratis parkeren is mogelijk. Dit kun je doen buiten het centrum van Eindhoven.

Druk in Primark Eindhoven?

De Primark is een zeer geliefde winkel. Bezoek daarom voor de leukste kleding de winkel zo vroeg mogelijk of ga voor minder drukte aan het einde van de dag de winkel naar binnen. Veel mensen willen graag een kledingstuk passen in een pashok. Er kunnen bij de Primark al snel lange rijen ontstaan als er veel gepast gaat worden door mensen. Houd er dus rekening mee dat je hier veel tijd aan kwijt kunt zijn. Je kunt eventueel ook kledingstukken weer ruilen als het niet past.

Adres en Contactgegevens van Primark Eindhoven

Het adres en contactgegevens van de Primark in Eindhoven is:

  • Hermanus Boexstraat 1
  • 5611 AH Eindhoven
  • 040 - 2369580

Waar vind je nog meer een Primark?

Geen zin om helemaal naar Eindhoven af te reizen of ga je liever naar een Primark in de buurt? Primark zit nog niet overal in Nederland. De grootste Primark in Nederland is waarschijnlijk de winkel in Almere. In het noorden van het land is geen Primark. Mensen uit het noorden kunnen beter naar Primark Bremen of naar een Primark in bijvoorbeeld Almere of de Randstad. Mensen uit het zuiden kunnen de Primark in Eindhoven bezoeken. Ook in het buitenland zijn filialen van Primark te vinden.

Reageer op: "Primark Eindhoven: openingstijden en adres"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk