Primark Rotterdam Zuidplein: openingstijden en werk

Goedkope kleding Goedkope kleding

De Primark is een Ierse kledingketen en verspreid zich razendsnel door Europa. Met name de goedkope kleding spreekt mensen aan. Klanten kopen vaak tassen vol kleding als ze de Primark bezoeken. De Primark is in bijna heel Nederland te vinden. Met name het westen van Nederland kent veel Primarks. In Rotterdam zijn er zelfs al twee vestigingen. De nieuwe winkel in Rotterdam zit aan de Zuidplein en is de grootste Primark in Nederland. De Primark zoekt nieuwe collega's. Vacatures en werk is er vaak wel. Zorg voor een goede motivatie en wees op de hoogte van de laatste kledingtreds en prijzen. Primark: goedkope kleding!

Tweede vestiging Primark Rotterdam

In Rotterdam is een tweede winkel geopend van het modemerk Primark. Deze Ierse kledingwinkel is in heel Europa al mateloos populair. Veel mensen shoppen bij Primark vanwege de goedkope kleding die ook nog eens modieus is. De kleding is voor mannen en vrouwen en blinkt vooral uit in de prijs. In Nederland zit Primark met name in het westen van Nederland. In Rotterdam is inmiddels al een tweede vestiging geopend. Ook in Almere, Eindhoven en Hoofddorp zitten Primarks. Ook in het oosten van Nederland, in Enschede, is een Primark te vinden. 

De tweede Primark winkel in Rotterdam

De nieuwe Primark is te vinden in de havenstad Rotterdam aan Zuidplein. Deze tweede vestiging is een bijzondere en in Nederland een primeur te noemen. De winkel is namelijk de grootste in zijn soort en biedt een extreem grote keuze aan goedkope kleding. Niet alleen kleding is te vinden in deze vestiging. Ook mooie accessoires, tassen en riemen zijn er te vinden. Vergeet ook niet de goedkope schoenen. Een populair kledingstuk is de Noorse trui. Deze truien, met een leuk sneeuwmotief, is voor weinig geld te koop bij Primark Rotterdam Zuidplein. 

De openingstijden

Wat zijn de openingstijden van de nieuwe vestiging in Rotterdam Zuidplein?

  • Maandag: 12:00 - 17:30
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30
  • Woensdag: 09:00 - 17:30
  • Donderdag: 09:00 - 17:30
  • Vrijdag: 09:00 - 21:00
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00
  • Zondag: 12:00 - 17:00

Op vrijdag is de koopavond in Rotterdam. De winkel is op vrijdag dus veel langer geopend dan normaal!

Primark in Nederland

In Nederland is Primark inmiddels helemaal ingeburgerd. Toch zijn er delen van Nederland waar de Primark nog minder vertegenwoordigd is. Er moet dan met name gedacht worden aan het noorden van Nederland in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. In het noorden van Nederland is de Primark nog niet aanwezig. Deze mensen die in het noorden wonen moeten uitwijken naar bijvoorbeeld de Duitse stad Bremen of naar Enschede of Almere. Er zijn plannen voor een Primark in de hoofdstad van het noorden: Groningen. Ook zijn er plannen om een Primark vestiging te openen in de Friese stad Leeuwarden.

Waarom is Primark populair?

De grootste redenen waarom Primark zo populair is heeft te maken met het feit dat de kleding erg goedkoop is. De concurrenten van Primark zijn de H&M en Bershka. Mensen gaan graag naar de Primark omdat de kwaliteit ook in orde is. Uiteraard is de kleding wel veel minder dan wanneer er kleding gekocht wordt in bijvoorbeeld Zara of Bijenkorf. Ten tijde van crisis kan de Primark extra uitbreiden omdat er minder te besteden valt aan kleding. In Rotterdam is de Primark populair omdat er veel mensen wonen met een minimum budget.

Is Primark overal te vinden?

De Ierse winkelketen is nog niet overal te vinden. In de meeste landen van Europa is er nog geen vestiging geopend. Met name Nederland is bezaaid met Primarks. Ook in Duitsland zijn er al veel ketens geopend. Denk bijvoorbeeld aan steden als Bremen en Berlijn. Ook in Engeland, Spanje, Oostenrijk, Portugal en Ierland is Primark natuurlijk te vinden.

Werken bij Primark Rotterdam

De Primark zoekt altijd nieuwe mensen die willen werken in de winkel en alles in juiste banen kunnen begeleiden. Denk bijvoorbeeld aan mensen die de winkel er netjes en verzorgd uit laten zien of mensen die achter de kassa willen staan. Als er geen vacatures zijn kun je ook altijd een open vacature sturen met je motivatie en je CV. Wie weet werk jij wel in één van de nieuwe filialen van Primark. Wees altijd op de hoogte van de laatste mode en weet welke prijzen er gelden in de markt. 

Wat vind jij van Primark en waarom zou jij daar willen werken? Laat je bericht achter in het reactieformulier onder dit artikel!

Reageer op: "Primark Rotterdam Zuidplein: openingstijden en werk"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk