Blonde mannen: 5 blonde beroemdheden

Blond haar Blond haar

Blonde mannen zijn overal om ons in Nederland en België maar buiten de grenzen van de kleine landjes wordt het al snel zoeken naar een speld in een hooiberg. Het hebben van blond haar is een recessief kenmerk. Dit betekent dat het zeldzaam is. Welke blonde jongens zijn er actief in Hollywood en de muziekindustrie? Lees hier over 5 mannelijke beroemdheden met blond haar: Niall Horan, Chris Hemsworth, Josh Hutcherson, Chord Overstreet en Alex Pettyfer. Is blond haar leuk of niet? Wat vind jij van blond haar bij celebs?

Blond haar bij jongens

Blonde haren komen tot uiting als zowel de vader als de moeder beide genen hebben die blond haar kunnen ''maken''. Blond haar is een recessief kenmerk. Dit betekent dat het alleen tot uiting komt als er geen dominante genen aanwezig zijn. Dominante genen zijn genen die juist donker haar veroorzaken. Donker haar is daarom ook de meest voorkomende haarkleur op de wereld. Slechts een handjevol mensen hebben blonde haren. Van nature blond haar komt het meest voor in het noorden van Europa. Je moet dan denken aan landen als Zweden, Finland, Noorwegen, IJsland, Denemarken, Estland, Nederland, Iesland en Schotland. Blond haar bij jongens lijkt minder vaak voor te komen. Dit komt niet omdat vrouwen vaker blond haar kijgen dan mannen. Vrouwen zijn meer bezig met het haar en blonderen het vaker.

5. Liam HemsworthLiam Hemsworth met blond haar

Liam is bekend van verschillende films maar het meest bekend is hij natuurlijk van zijn rol in de Hunger Games. In The Hunger Games speelt hij de rol van Gale Hawthorne. Liam is het jonge broertje van Chris Hemsworth, tevens ook een zeer bekend acteur.

  • Wist je dat blond haar een recessief kenmerk is? Het komt wereldwijd gezien niet vaak voor. Met name in Nederland en Scandinavië komt de blonde haarkleur veel voor.

Liam is nog maar net begonnen als acteur in Hollywood en timmert hard aan de weg om net als zijn grote broer wereldberoemd te worden. Het geschat vermogen van Liam liegt er niet om. Zijn vermogen wordt nu al geschat op 2.5 miljoen (2.500.000) dollar. 

4. Josh HutchersonJosh Hutcherson met geblondeerd haar

Nu we toch nog bij The Hunger Games zijn pakken we direct de hoofdrolspeler van de eerste film er even bij. Josh Hutcherson speelt het blonde vriendje genaamd Peeta Mellark.

  • Wist je dat blond haar tot stand komt als er weinig pigment in het haar zit. Dit pigment heet eumelanine en is ook te vinden in je huid en in het stroma (iris). Weinig pigment zorgt voor blauwe ogen en een lichte huidskleur.

Josh Hutcherson is geboren in Amerika en wilde altijd al acteur worden. Hij werd geboren in Union (Kentucky) en begon in het jaar 2002 met audities doen. Het vermogen van Josh is al behoorlijk aan de hoge kant. Dit heeft natuurlijk allemaal te maken met zijn succes in The Hunger Games. Zijn vermogen is 1.5 miljoen (1.500.00) dollar.

3. Chord OverstreetChord Overstreet met blond haar

Chord Overstreet is bekend van de serie Glee!. De serie gaat over een typisch Amerikaanse highschool. Chord is een Amerikaanse actuer, zanger en tevens ook nog een muzikant. In Glee vertolkt hij de rol van Sam Evans.

  • De meest populaire haarkleur is blond. Honderden jaren geleden was het ook al populair om haar te blonderen. Het schijnt dat Cleopatra het haar ook ging blonderen met kamille.

Chord is voordat hij met acteren begon ook model geweest. Hij heeft bijvoorbeeld model gestaan voor verschillende schoenenmerken. Chord is geboren in 1989 en heeft een geschat vermogen dat iets lager ligt dan de andere in dit lijstje. Het vermogen wordt geschat op 450 duizend (450.000) dollar.

2. Alex PettyferAlex Pettyfer met goudblond haar

Alex is bekend van meerdere films. Hij heeft met grote succes in blockbuster gespeeld. Je moet dan denken aan Magic Mike en I Am Number Four. Alex is geboren in Engeland en werd als kind al snel ontdekt. Hij is als kind model geweest en werd al snel een geliefd tieneracteur.

  • De blonde haarkleur komt in Nederland veel voor. De meeste blonde mensen wonen in de provincie Groningen. Op de tweede plek komt Friesland. Groningers en Friezen hebben dezelfde genen die zorgen voor blonde haren. In Limburg komt de blonde haarkleur iets minder vaak voor.

Alex heeft een relatie gehad met Glee actrice Diana Agron. Alex is ook model geweest voor het merk Burberry. Hij is geboren op 10 april 1990. Alex zijn geschat vermogen ligt op 3.5 miljoen (3.500.000) dollar. 

1. Niall HoranNiall Horan van One Direction

Niall is misschien wel het bekendste uit dit lijstje. Niall is bekend geworden dankzij de Britse X-Factor. Hij werd samen met andere deelnemers in een groep gestopt. Het groepje kreeg de naam One Direction en groeide uit tot een groot succes. Ze hebben X-factor niet gewonnen maar zijn toch erg succesvol geworden in Europa en Amerika. Ook in Azië hoopt de groep op succes.

  • Wist je dat blonde mensen een streepje voor hebben? Ze worden gezien als rijker en intelligenter. Met name in Amerika kleven er veel positieve associaties aan blond haar.

Niall valt op met zijn blonde haren (hij blondeert zijn haar wel!) en blauwe ogen. Het geschat vermogen van Niall ligt op 7 miljoen (7.000.000) dollar.

 

Reageer op: "Blonde mannen: 5 blonde beroemdheden"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk