Primark Hilversum: adres, openingstijden en parkeren

Primark in Hilversum Primark in Hilversum

De Primark komt uiteraard ook naar Hilversum. De Primark zal te vinden zijn in het winkelcentrum Hilvertshof en zal voor veel nieuwe shoppers zorgen. De Primark is een Iers modeketen en kent al veel winkels in Nederland. Er komt ook een Primark naar Utrecht, echter zal Hilversum niet achterblijven. Ontdek hier de openingstijden, het adres en parkeeropties voor Primark Hilversum.

Primark in Hilversum: de locatie

Veel mensen zijn razend enthousiast over de komst van de Primark in Hilversum. De winkel opent begin 2017 haar deuren in het winkelcentrum Hilversthof. De Primark in Hilversum komt naast de ZARA en de H&M. Het wordt dus een flinke concurrentie strijd tussen de drie grote kledingzaken!

Openingstijden van de Primark

De Primark staat bekend om de ruime openingstijden. Dit betekent dat iedereen makkelijk en op bijna elk tijdstip wel even kan rondkijken in de winkel. De volgende openingstijden gelden voor de Primark in Hilversum:

  • Maandag: 10:00 tot 18:00
  • Dinsdag: 10:00 tot 18:00
  • Woensdag: 10:00 tot 18:00
  • Donderdag: 10:00 tot 21:00
  • Vrijdag: 10:00 tot 18:00
  • Zaterdag: 10:00 tot 17:00
  • Zondag: 12:00 tot 17:00 (op koopzondagen)

Net als in Utrecht is de koopavond in Hilversum op donderdag. De winkels zijn dan tot 21:00 geopend. Op zondag is de Primark natuurlijk ook open, echter alleen koopzondagen. De koopzondag in Hilversum is op de eerste zondag van de nieuwe maand.

Parkeren voor de Primark in Hilversum

Voor de bezoekers die met de auto willen komen is het natuurlijk handig om te weten hoe je bij de Primark kunt komen. Waar moet je de auto kwijt? Je kunt gelukkig de auto makkelijk parkeren bij het winkelcentrum zelf. Een uur parkeren in het parkeergarage van Hilvertshof kost €2. Het maximale dagtarief is €20.

Waar zitten Primark vestigingen in Nederland?

In heel Nederland zitten Primark vestigingen. Helemaal in het noorden van Nederland zit een Primark in de studentenstad Groningen. In het oosten van Nederland is een Primark vestiging te vinden in de stad Enschede. Ook in het zuiden en westen van Nederland zitten meerdere vestigingen van de goedkope kledingzaak Primark, echter heeft de grote stad Maastricht nog geen Primark! De grootste Primark in Nederland kun je vinden in Amsterdam op het Damrak. Deze Primark heeft een oppervlakte van maar liefst 8.287 vierkante meter!

Laatst aangepast op donderdag, 29 maart 2018 16:14

Reageer op: "Primark Hilversum: adres, openingstijden en parkeren"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk