Nieuwste make-up kleuren trend; Nude Look

Nude look Nude look

Wat kunnen we verwachten op het gebied van make-up? Wat worden de trends en wat ligt er in de winkels? Zijn smokey eyes nog steeds hot? Nee smokey eyes zijn uit, de eyliner is nog wel in, maar helemaal hot is de Nude Look of Nude Trend. Wil je dit jaar ook de Nude Look, zorg dan dat je alle benodigdheden klaar hebt liggen en dat hoeft gelukkig niet veel te zijn. Enkele basics zijn voldoende voor een perfecte catwalk look. Hoe kun je de Nude Trend combineren?

De make-up trends

Wat heeft hebben de grote make-up fabrikanten in de collectie? Veel fabrikanten hebben een brede make-up collectie. De collecties lopen uiteen van lipsticks tot speciale teint producten om je huid de perfecte kleurtoon te geven. Bekende make-up fabrikanten zijn: Max Factor, Estee Lauder, Revlon, maybelline of Lancôme. Geen van allen blijft achter, we zien de trend overal: ''Nude''.  De Nude Trend heeft zich ontwikkeld in voorgaande jaren maar beleeft nu naar alle waarschijnlijkheid het hoogtepunt. De trend kenmerkt zich door een mooie, natuurlijke egale huid. De trend is veel zichtbaar op de catwalk en bekende sterren dragen ook steeds meer die make-up voor een natuurlijke, frisse uitstraling. Verwar de Nude Trend niet met een dikke laag foundation, voor de Nude Trend heb je een perfecte gezonde huid nodig, verzorg je huid dus goed met behulp van goed crèmes en een goede dagelijkse verzorging. Je probeert bij de Nude Trend met zo weinig mogelijk middelen de natuurlijk schoonheid van je huid te benadrukken en de foundation zie je, als je het goed doet, absoluut niet zitten. Producten die je goed kunt gebruiken zijn:

  • Een foundation
  • Een hydraterende crème
  • Een camouflagestick
  • Een gecombineerde foundation met bijvoorbeeld een beschermingsfactor (SPF)
  • Een BB cream (Blemish balm; egaliserende dekking + bescherming.)
  • Een CC cream (Color correction; corrigeert de kleurtoon van je huid.)
  • Clinique 12 Shades of Beige

Tip: Voor een mooie egale gezonde huid kun je het beste de zon vermijden, de zon zorgt voor zeer snelle, slecht te herstellen, huidveroudering.

Kleuren combineren met de Nude Look

Echte kleuren gebruik je eigenlijk niet bij de Nude Look. Nude kleuren zijn bijna altijd gebaseerd op beige, perzik, geel en roze. Wil je toch een kleur gebruiken dan kan juist een felle lipstick, in een bijpassende kleurtoon, een leuk contrast geven. Pas wel op dat het niet gaat vloeken en of je de look dan nog wel echt Nude kunt noemen is de vraag…

Zijn Smokey Eyes helemaal uit de mode?

Smokey eyes zijn dit jaar in ieder geval niet hot, natuurlijk kan het tijdens een feestje altijd, maar de echte trend is toch wel de Nude Look. Wil je toch een zwart contrast bij je ogen gebruik dan een eyeliner. Standaard gebruiken we zwart, maar wit kan je ogen vele malen groter doen lijken. Je ogen lijken groter doordat de kleur nu overeenkomt met de witte kleur van de oogbol. Bij de Nude Look kun je ook een Nude oogpotlood of eyeliner gebruiken.

Nagels lakken bij een Nude make-up

Draag je make-up die aansluit bij de Nude Trend, vergeet de nagels dan niet. Ook de nagels kunnen worden gelakt in een mooie aansluitende Nude tint.

Tip: Wil je, je nagels langer laten lijken, gebruik dan een kleur nagellak die goed aansluit bij je huidskleur, helemaal hip en Nude.

Reageer op: "Nieuwste make-up kleuren trend; Nude Look"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk