Nagels witter maken met citroen en tandpasta; hoe doe je dat?

Witte nagels Witte nagels

Heb jij ook van die lelijke verkleurde gele nagels door bijvoorbeeld het gebruik van rode nagellak? Wil je weer mooie witte nagels dan kan deze tip je misschien goed helpen jenagels witter te maken. Je kunt je nagels weer mooi wit krijgen met citroen, tandpasta en water. Het is heel eenvoudig en je hebt de benodigdheden eigenlijk altijd wel in huis. Nagels witter maken met citroen en tandpasta; hoe ga je te werk en wat heb je nodig?

Verkleurde gele nagels weer wit maken

Het kan voorkomen dat je nagels door nagellak lelijk zijn verkleurd en er geel uitzien en dit is natuurlijk niet mooi als je een blanke lak gaat gebruiken. Voor een mooi effect met een doorzichtige nagellak moeten je nagels mooi wit zijn. Als je altijd een basecoat hebt gebruikt zijn je nagels waarschijnlijk nog mooi wit door de bescherming van de coating, maar soms is dit ook niet het geval en zijn de nagels lelijk geel geworden; wat nu? Geen angst, deze snelle tip maakt je nagels weer mooi wit en je hebt niet veel nodig.

Wat heb je nodig voor wittere nagels?

Verkleurde nagels kun je snel weer wit maken je hebt hiervoor het volgende nodig:

  • Tandpasta (Merk maakt niet uit.)
  • Citroensap (Dat kleine gele flesje uit de supermarkt met het groene dopje of vers geperst uit een citroen.)
  • Beetje warm water
  • Nagelborsteltje (Of een ander oud borsteltje/tandenborstel (soft).)
  • Bakje of schaaltje

Het is erg eenvoudig!

Hoe ga je te werk?

Doe een beetje warm water in een bakje of schaaltje en voeg hier een beetje tandpasta aan toe (een sliert van ongeveer 7 cm) voeg hier een beetje citroensap aan toe. Meng dit alles door elkaar met het borsteltje. Je mengsel is nu klaar voor gebruik!

Nu kun je, je nagels borstelen/poetsen met het mengsel. Laat je nagels nu een paar minuten weken in het badje en poets nog een keer. Spoel nu je nagels af onder de kraan en je zult zien dat je nagels witter zijn geworden.

Niet te vaak gebruiken

Deze tip is meer voor een noodgeval dan voor dagelijks gebruik. Doe het te vaak dan heb je kans op broze, lelijke nagels. Om dit te voorkomen kun je na de behandeling je nagels ook even invetten of insmeren met een nagelolie.

Reageer op: "Nagels witter maken met citroen en tandpasta; hoe doe je dat?"

1 Reactie

  • Reactielink Shahd dinsdag, 12 juni 2018 20:44 Geplaatst door Shahd

    Ik ga het zeker proberen! ❤️?

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk