Primark Groningen: openingstijden en adres

Is de Primark open in Groningen? Is de Primark open in Groningen?

De Primark is een goedkope kledingwinkel die heel Nederland veroverd. Ook in het noorden van Nederland komen filialen van de Primark. Denk aan de steden Leeuwarden en Groningen. In Groningen zal als eerste een Primark verschijnen. De Primark in Groningen verschijnt aan de Westerhaven in de Stad Groningen. De Primark Groningen zal op een mooie locatie komen waar veel ruimte is. De winkel komt boven de Mediamarkt. Onder de Mediamarkt bevindt zich een parkeergarage zodat iedereen makkelijk naar de Primark in Groningen kan komen. Ontdek hier het adres en openingstijden.

Een Primark in Groningen?

Veel shoppers in Nederland zijn helemaal weg van de Primark. Deze goedkope winkelketen komt uit Ierland en stunt met zeer aantrekkelijke prijzen. De winkels zijn in veel Nederlandse en Belgische steden te vinden. Helaas is de Primark nog niet overal te vinden. In het noorden van Nederland is de Primark nog niet vertegenwoordigd. Gelukkig komt daar snel verandering in! Denk bijvoorbeeld aan de steden Assen, Leeuwarden, Emmen en Groningen. De eerste primark in het noorden van Nederland zal in de stad Groningen komen (de Westerhaven).

Wat is Primark en waarom is het zo populair?

Wat maakt primark eigenlijk zo bijzonder? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: prijs. Kleding bij de Primark is bijzonder goedkoop. Ook de H&M en bijvoorbeeld de Bershka zijn goedkope winkels voor kleding. De primark is echter nog een stukje goedkoper. Vaak hoef je niet eens in te leveren op kwaliteit. Je koopt voor dertig euro erg veel verschillende kledingstukken. Een broek koop je bijvoorbeeld voor maar €15,-. 

  • Bij de Primark in Groningen koop je voor weinig geld leuke kleding!

Primark in Leeuwarden?

Niet alleen in Groningen komt een primark. Ook zijn er geruchten over het ontpoppen van een filiaal in Leeuwarden. Waarom de Primark nog niet in de noorderlijke provincies is gevestigd is nog niet helemaal zeker. In de rest van Nederland zit wel een primark. Ook bijvoorbeeld in het zuiden (Eindhoven) en in het oosten (Enschede). 

Openingstijden van de Primark in Groningen

Wat zijn de openingstijden van de primark in Groningen? De openingstijden zullen niet veel verschillen met de tijden die te vinden zijn in andere primarks. We kijken met name naar de winkels die in Groningen te vinden zijn als we de openingstijden van de Primark in Groningen zullen voorspellen. Let op: in Groningen is nog geen primark te vinden. Wanneer de winkel opent is nog niet bekend. 

  • De Primark in Groningen komt aan de Westerhaven boven de Mediamarkt.

Adres en toegankelijkheid

De Primark Groningen bevindt zich in de Westerhaven. Kort geleden is daar een filiaal geopend. De eerste geruchten vertellen dat de primark in de Bijenkorf kwam. In heel Nederland verdwijnt op den duur de Bijenkorf. In plaats van de Bijenkorf komen nieuwe winkels. In Groningen zat de Bijenkorf midden in het winkelcentrum. De Primark zal voor het winkelend publiek een ideale locatie krijgen. Iedereen kan daardoor makkelijk in en uit de primark komen.

Toch is er gekozen voor een andere locatie. Deze locatie is beter voor winkelend publiek omdat er een parkeergarage vlakbij zit. Naast de Primark Groningen vind je een Mediamarkt en een C&A. Ook andere winkels, zoals de Kruidvat, een speelgoedwinkel en de Mc Donalds bevinden zich vlakbij Primark Groningen.

Adres van Primark Groningen:

Westerhaven 44
9718 AC Groningen

De openingstijden van den Primark in Groningen

De openingstijden van den Primark in Groningen verschillen. Op donderdag is het koopavond in Groningen en zijn alle winkels tot 21:00 uur geopend, ook de Primark is dan tot 21:00 open. In Groningen kun je ook op zondag lekker shoppen. Veel winkels zijn dan van 12:00 uur tot 18:00 uur geopend.

  • maandag: 11:00 – 18:00 uur
  • dinsdag: 9:00 – 18:00 uur
  • woensdag: 9:00 – 18:00 uur
  • donderdag: 9:00 – 21:00 uur
  • vrijdag: 9:00 – 18:00 uur
  • zaterdag: 9:00 – 18:00 uur
  • zondag: 12:00 – 18:00 uur

Groningen een leuke winkelstad

De grootste stad in het noorden van Nederland is Groningen. Deze stad telt meer dan 200.000 inwoners en wordt ook wel metropool van het noorden genoemd. De stad is zeer populair bij studenten en trekt dagelijks veel toeristen vanuit Nederland, Duitsland en Denemarken. Vlakbij Groningen ligt het vliegveld met bestemmingen naar Scandinavië, Spanje, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Veel verschillende en bijzondere winkels zijn te vinden in Groningen waardoor het winkelen extra bijzonder wordt.

Laatst aangepast op zondag, 25 maart 2018 11:59

Reageer op: "Primark Groningen: openingstijden en adres"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk