Primark Hoogezand-Sappemeer

Fashion Hoogezand Sappemeer Fashion Hoogezand Sappemeer

Hoogezand-Sappemeer wil heel graag een Primark. De Primark in Hoogezand-Sappemeer zou ook zeker goed passen in het winkelaanbod van het Groningse dorp. Waar zit de Primark in Hoogezand-Sappemeer of is deze er nog niet? Waar moet de vestiging komen en waar kun je in Groningen een Primark vinden? Ontdek in dit artikel de kansen voor een Primark in Hoogezand-Sappemeer!

Primark Hoogezand-Sappemeer

In ''Hoogezand'' zit nog geen Primark. Eigenlijk is het opvallend dat in de provincie Groningen alleen nog maar in de stad Groningen zelf een Primark zit. De Primark in Groningen is te vinden in het winkelgebied van de Westerhaven. Hier vind je al jaren een grote Primark met veel kledingkeuze voor jong en oud, meisjes en jongens en mannen en vrouwen. De inwoners van Hoogezand-Sappemeer moeten dus altijd reizen naar Groningen, willen ze leuke en goedkope kleding bij de Primark kunnen kopen. Dit is een gemiste kans, want ook in Hoogezand-Sappemeer kan prima een Primark komen.

Waar komt de Primark in Hoogezand-Sappemeer?

In Hoogezand-Sappemeer zit nog geen Primark, maar als deze er komt, dan is het een goed idee om de vestiging vlakbij de A7 te plaatsen. Zo kan iedereen uit de omgeving makkelijk de Primark bezoeken. Er zijn ook ideeën en geruchten dat Primark een vestiging wil openen in Winschoten. Dit is zeker interessant voor Duitsers die graag komen winkelen in de stad Winschoten. Ook Delfzijl en Stadskanaal willen graag een filiaal van Primark.

Wil jij ook graag een Primark in Hoogezand? Laat het snel weten door het reactieformulier onder dit artikel in te vullen!

Laatst aangepast op vrijdag, 30 maart 2018 18:55

Reageer op: "Primark Hoogezand-Sappemeer"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk