Blond haar en bruine ogen beroemdheden

Bruine ogen en blond Bruine ogen en blond

Een van de zeven schoonheden is het hebben van blond haar en bruine ogen. De combinatie is zeer zeldzaam bij mensen. Hoe zit het bij de beroemdheden en celebs? Er zijn niet veel, maar hier vind je een lijstje met een aantal celebrities die zowel blond haar als bruine ogen hebben. Welke mensen komen we allemaal tegen met de unieke combinatie? Er zitten bekende mensen tussen maar ook minder bekende beroemdheden. Laat je verrassen!

Blond haar en bruine ogen

Het hebben van blond haar is een uniek verschijnsel bij mensen. Er zijn maar weinig op de wereld die van nature blond haar hebben. In Nederland is de haarkleur vrij normaal maar over de Europese landsgrenzen wordt het al snel zoeken naar een speld in een hooiberg. Blond haar komt met name voor in Nederland, Duitsland, Denemarken en Scandinavië, Estland, IJsland, Ierland en Groot-Brittanië, Polen en Noord-Amerika. In andere werelddelen zijn blonde mensen erg schaars. Bruine ogen komen juist heel veel voor. Bijna iedereen op de wereld heeft bruine ogen. Alleen in de landen waar veel blondjes wonen zijn de bruine ogen in de minderheid. De combinatie blond haar en bruine ogen is uniek en opvallend. Welke beroemdheden lopen rond met de zeldzame combinatie?

10. Gwen Stefani

Gwen Stefani is groot geworden met haar muziek. Ze is de leadzanger van de band No Doubt en heeft daarnaast ook een succesvolle solo carrière. Tevens is ze songwriter, actrice en modeontwerpster. Gwen Stefani is een Amerikaanse zangeres en heeft blond haar en bruine ogen.

  • Wist je dat bruine ogen de dominante oogkleur is bij mensen? Meer dan 90% van alle mensen op de wereld heeft de bruine oogkleur te pakken!

Ze groeide op in Fullerton (Callifornië) en officieel heet ze Gwendolina. Gwen Stefani haar grootste hits waren Let Me Blow Your Mind, What You Waiting For en Rich Girl. De what you waiting for videoclip was een veelbekeken videoclip en is geïnspireerd op het verhaal van Alice in Wonderland. Gwen is één van de rijkere popsterren uit dit lijstje. Ze heeft een geschat vermogen van 80 miljoen (80.000.000) dollar. Ze is dus echt een Rich Girl.

9. Lara Stone

Een van de bekendere modellen uit Nederland is Lara Stone. Ze is niet alleen in Nederland bekend. Ook ver buiten de grenzen is ze te zien op de catwalk en magazines. Lara is tevens een bekende in Engeland. Ze is getrouwd met Little Brittains komiek David Walliams. David is ook te zien als jurylid in onder andere X-factor en is in het Verenigd Koninkrijk een grote ster. Samen hebben ze inmiddels ook alweer een kind: een zoon.

  • Wist je dat bruine ogen in Nederland juist zeldzamer zijn dan lichte ogen? De meeste mensen in Nederland hebben blauwe ogen.

Lara Stone heeft van nature blond haar en bruine ogen. Met haar look betoverd ze de hele wereld en ze doet zelfs een beetje denken aan Kate Moss, maar dan de Nederlandse versie. Lara Stone heeft een geschat vermogen van 5 miljoen (5.000.000) dollar.

8. Keira Knightley

Een van de beste actrices te wereld is Keira Knightley. Ze is geboren in Engeland en heeft al vele prijzen gewonnen met haar geweldige acteerwerk. Keira is geboren in 1985. Ze is onder andere bekend van de film Pirates of the Caribbean. Daar speelde ze een sterke jonge vrouw.

  • Wist je dat bruine ogen tot stand komen als er sprake is van een grote hoeveelheid eumelanine. Dit is een pigment dat de bruine oogkleur tot stand brengt.

Ook is ze wel eens te zien op televisie als model in commercials. Met haar mooie uiterlijk valt ze direct op en is daarom waarschijnlijk ook zeer geliefd bij fotografen. Ze komt altjid wel mooi op de foto. Er werd één tijd gedacht dat ze anorexia had, maar dat heeft ze zelf altijd ontkent. Keira heeft een geschat vermogen van 50 miljoen (50.000.000) dollar.

7. Kate Moss

Als je het over een supermodel hebt dan kom je automatisch uit bij Kate Moss. Het model heeft een zeer turbulent carrière achter de rug met drugsproblemen en eetproblemen. Toch is ze er wel weer goed uitgekomen en schitterd ze weer op de catwalk. Kate komt uit Engeland en begon al vroeg met modelleren. Haar bijzonder uiterlijk heeft haar veel beroemdheid opgeleverd.

  • Wist je dat mannen met bruine ogen worden gezien/gewaardeerd als dominanter en agressiever. Mannen met blauwe ogen worden gezien als intelligenter. Of dat ook daadwerkelijk zo is valt natuurlijk te betwijfelen.

Ze wordt gerekend tot één van de meest beroemde modellen ter wereld. Kate heeft mooi blond haar en bruin-groene ogen. Soms lijken ze een beetje een moskleur te hebben. Kate heeft een geschat vermogen van 70 miljoen (70.000.000) dollar.

6. Julia Roberts

Julia is de Pretty Woman uit het lijstje. Ze is een zeer bekende actrice en model en weet iedereen te overtuigen met haar prachtige glimlach. Julia is een Amerikaanse actrice en heeft al vele prijzen gewonnen met haar acteerwerk. Ze is geboren in Atlanta, Gerogia in de Verenigde Staten en ze is al bijna 28 jaar actief als actrice. Ze heeft inmiddels al in veel films gespeeld.

  • Wist je dat mensen met blauwe ogen juist heel weinig pigment in het oog (stroma) hebben. De aanmaak voor weinig pigment is een recessief kenmerk. Dit betekent dat het weinig voorkomt.

Als je Julia ziet valt je gelijk één ding op: haar bruine ogen en donkerblonde haren. Julia heeft tevens één van de mooiste glimlachen uit Hollywood. Ze is ook vaak te zien op televisie tijdens commercials. Qua financiën gaat het ook goed met Julia. Ze heeft een geschat vermogen van 150 miljoen (150.000.000) dollar.

5. Jessica Simpson

Ken je Jessica nog? Jessica Simpson is model, zangeres en actrice. Ze is geboren in een klein plekje vlakbij Dallas in de Verenigde Staten. Ze is bekend geworden door haar zangkunsten. Ze heeft een aantal hitjes waaronder These Boots Are Made For Walkin en I wanna love you forever.

  • Wist je dat in Afrika en Azië bijna iedereen bruine ogen heeft. In Europa is dat een ander verhaal: hier komt de blauwe oogkleur veel voor. Bruine ogen worden gezien als warm en vriendelijk.

Ze is getrouwd met Nick Lachey. Tegenwoordig is ze getrouwd met Eric Johnson en heeft twee kinderen: een zoon en een dochter. Jessica haar carrière begon een beetje onstuimig maar kakte al snel behoorlijk in. Jessica heeft blond haar (waarschijnlijk wel geblondeerd) en heeft bruine ogen. Haar geschatte vermogen ligt op 100 miljoen (100.000.000) dollar.

4. Kay Panabaker

Kay Panabaker is nog niet een heel grote naam in Hollywood. Ze is vooral bekend in Amerika maar hier in Europa heeft men nog niet echt weet van haar. Ze heeft al vrij veel gastrollen aangenomen en heeft tevens een aantal karakters ingesproken: denk aan de film Monsters, Inc.

  • Wist je dat groene ogen extreem zeldzaam zijn? Slechts 1 tot 2 % van alle mensen heeft groene ogen. Dit heeft te maken met genen die de aanmaak van feomelanine regelen: het pigment dat zorgt voor groene ogen bij mensen.

Ze heeft een gastrol gespeeld in de serie Ghost Whisperer. Kay is nog een jonge vrouw. Ze is geboren op 2 mei 1990 in Amerika: Orange. Het geschat vermogen van Kay Panabaker is niet bekend maar het zal ongetwijfeld rond de 1 miljoen (1.000.000) dollar liggen. Naar verwachting zal Kay het in de toekomst goed gaan doen. Door haar jonge leeftijd en acteertalenten zullen we haar binnenkort nog veel meer gaan zien. 

3. Beyoncé Knowles

Beyoncé is één van de meest bekende zangerssen ter wereld. Ze is niet alleen maar zangeres. Ze kan ook nog eens goed acteren en is model. Beyoncé heeft met veel grote artiesten samengewerkt. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan Lady Gaga. Beyoncé heeft van nature geen blond haar maar donker haar. Ze heeft wel van nature bruine ogen.

Wist je dat de combinatie blond haar en bruine ogen extreem zeldzaam is. Het behoort tot één van de zeven schoonheden!

Beyoncé blondeert het haar regelmatig en het staat haar ook echt goed. Het lijkt niet nep of onnatuurlijk. Beyoncé kan ook goed dansen en dat laat ze maar al te graag zien tijdens haar concerten. Met een geschat vermogen van maar liefst 350 miljoen (350.000.000) dollar is ze de dagobert duck uit dit lijstje. 

2. Britney Spears

We mogen Britney Spears natuurlijk niet vergeten! Britney begon haar carrière in Amerika op de televisie. Later ging ze zingen en werd ze razendsnel populair met haar popstem en typisch Amerikaans uiterlijk. Ze heeft blond haar en bruine ogen.

Britney vind het wel leuk om haar blauwe kleurcontactlenzen te dragen. Van nature heeft ze echter bruine ogen. Britney werd snel bekend maar na een aantal jaren begon Britney af te takelen. Ze werd dik en haar stem liet te wensen over.

Britney haar aartsrivaal is natuurlijk Christina Aguilera. Beide zijn ze ongeveer tegelijk begonnen met zingen. Tegenwoordig gaat het weer goed met Britney. Haar geschat vermogen ligt op 220 miljoen (220.000.000) dollar.

1. Kate Mara

Kate Mara? Wie is dat nou weer? Kate is nog een onbekende voor ons Nederlanders maar in Amerika timmert ze hard aan de weg. Ze heeft een aantal rollen gehad in onder andere Brokeback Mountain, Shooter, Zoom, Fireflies, Transsiberian en Ironclad. De echte blockbuster films komen waarschijnlijk nog maar Kate is nog jong dus het kan nog alle kanten op gaan. Kate heeft van nature waarschijnlijk een iets donkere haarkleur maar af en toe blondeert ze het. Ze heeft wel prachtige bruine ogen die mooi contrasteren met haar bleke huid. Kate is opgegroeid in Bedford in de Verenigde Staten. Kate Mara heeft een geschat vermogen van 8 miljoen (8.000.000) dollar.

Laatst aangepast op vrijdag, 23 maart 2018 18:21

Reageer op: "Blond haar en bruine ogen beroemdheden"

1 Reactie

  • Reactielink Justmytwocents vrijdag, 02 december 2016 14:28 Geplaatst door Justmytwocents

    Vrijwel al deze celebrities hebben van nature bruin haar als je het nazoekt

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk