Review Ascot Hotel Kopenhagen

Ascot Hotel in Kopenhagen Ascot Hotel in Kopenhagen

Het Ascot hotel in Kopenhagen is een vier sterren hotel met een fantastische locatie. Het hotel heeft kamers verspreid over vier verdiepingen. Is het Ascot hotel een goede keus voor een vakantie naar Kopenhagen of kun je beter naar een ander hotel zoeken? In dit korte review lees je de goede en minder goede punten van het Ascot hotel in Kopenhagen - Denemarken.

Het Ascot hotel in Kopenhagen

Het kan soms lastig zijn om een goed hotel uit te zoeken, zeker als je niet weet wat je kan verwachten en de keus zeer groot is. Er zijn veel hotels in Kopenhagen waar je uit kunt kiezen. Het Ascot hotel ligt op een fantastische plek, nabij vele bezienswaardigheden. Er zijn 4 verdiepingen met kamers en een ruim ontbijtzaal op de begane grond. Er is een lift aanwezig in het hotel zodat je makkelijk op één van de verdiepingen kunt komen. Er is geen kaartje nodig om de lift te gebruiken.

Het Ascot hotel is een prima hotel

De kamers

De kamers in het Ascot hotel zijn prima en groot genoeg om een aantal dagen in te verblijven. Wel zijn de kamers een klein beetje gedateerd. De kamer heeft een televisie, een minibar, een ruime kast, een badkamer met bad en een kluisje. De kamer oogt een beetje standaard.

Bad en douche

Er is een bad en douche aanwezig in de kamer. Erg fijn voor de mensen die van een bad houden. Verwacht geen ultieme luxe in het Ascot hotel. Ondanks de vier sterren voelt alles wel een beetje basic, maar prima onderhouden aan.

Het ontbijt

Er is een prima ontbijt in de ontbijtzaal op de eerste verdieping. Verwacht onder andere lekkere bolletjes, kaas en vlees. Daarnaast kun je ook genieten van vers gesneden fruit (ananas en meloen) en groenten. Het ontbijt is een typisch Deens / Nederlands ontbijt. Verwacht dus geen bacon of witte bonen in tomatensaus.

ascot hotel ontbijt.jpgHet ontbijt in het Ascot Hotel Kopenhagen.

Locatie

Het allerbeste aan het Ascot Hotel in Kopenhagen is de locatie. Het hotel ligt vlakbij (50 meter) een groot bioscoop en het hoofdstation (200 meter). Binnen no-time ben je bij alle winkels en musea. Voor mensen die niet houden van lang lopen is dit hotel ideaal. Het metro station is tevens dichtbij, alsmede verschillende supermarkten.

Geluidsoverlast?

Het Ascot hotel is een hotel in een oud pand. Dit betekent dat de muren niet heel dik zijn. Verwacht weinig geluidsoverlast, maar doordat het pand vrij oud is kun je wel makkelijk andere gasten horen. Het hotel is doorgaans vrij stil en geluidsoverlast is daarom niet aan de orde.

Verwacht een goed bed, in een wat gedateerde kamer.

Het internet / wi-fi

Een minder goed puntje is de kwaliteit van het internet in dit hotel. Het signaal is zwak en onregelmatig. Wi-fi is gratis, maar valt continue uit en is daarom bijna niet te gebruiken.

Conclusie

De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Verwacht geen luxe hotel voor de prijs per kamer maar verwacht wel een prima hotel met comfortabele kamers en een prima ontbijt. Helaas is het internet zwak en van slechte kwaliteit. Er is een gratis luggage room beschikbaar voor degene die om 11 uur moet uitchecken maar op dezelfde dag nog even in Kopenhagen wil blijven.

Laatst aangepast op maandag, 09 januari 2017 16:24

Reageer op: "Review Ascot Hotel Kopenhagen"

Anderen lazen ook

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk