De kerstkleuren: trends en stijl

Kerstkrans Kerstkrans

Wat zullen de kerstkleuren en kersttrends zijn? Voor veel mensen is kerst een leuke tijd van het jaar. Het betekent vaak gezelligheid en het geeft een gevoel van geborgenheid. Kerst is de tijd dat familie elkaar bezoekt om lekker te eten. Vaak geven we elkaar mooie cadeau's. Om de gezelligheid een extra impuls te geven kunnen we de kerstboom helemaal in stijl aankleden. Wat zijn de laatste kersttrends en welke kleuren zullen helemaal hip zijn? Gaan we voor veel kleur of juist voor natuurlijke tinten? Ontdek in dit artikel kerstkleuren en trends.

Kerstkleuren

De kleuren zijn vaak divers en uitbundig. Aan de andere kant zien we ook rustige kleuren die een natuurlijke tint geven aan kerstmis. Met name de kerstboom staat weer centraal. Geen kersttak of een kerstboom omgedraaid aan het plafond. Deze bijzondere trends zagen we een aantal jaren geleden juist heel veel. Dit jaar blijft het allemaal een beetje rustiger en minder uitgesproken. Qua kleuren zullen we echter wel veel variatie zien. De mooie kerstkleuren zijn: 

  • Goud en Paars
  • Wit en zilver
  • Natuurtinten

Een kerstboom huren

Een echte boom is leuk en ruikt ook nog eens heerlijk. Toch vinden veel mensen een kunst kunstboom ook geschikt. Een kunstboom is handig en de boom kun je vaak precies vormen zoals jij het wilt. De takken zijn vaak dicht en compact waardoor de boom perfect lijkt. Voor mensen die geen vallende naalden willen is een kunstboom natuurlijk ook een aanrader. Een kunstboom is echter wel duur. Het is ook mogelijk om een kunstboom te huren. Als kerstmis afgelopen is heb je de boom immers ook niet meer nodig...

Kersttrends

Ga jij voor de laatste trends of doe jij lekker zelf wat mooi is? Het is natuurlijk aan iedereen hoe de boom eruit komt te zien. Veel mensen blijven toch vaak wel een beetje hangen in het verleden en gebruiken keer op keer dezelfde ballen tijdens het kerstfeest. Dezelfde kleur slingers en assecoires komen keer op keer weer tevoorschijn. Het wordt misschien wel eens een keer tijd om voor iets nieuws te gaan! Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Trends toepassen hoeft niet veel te kosten.

Gebruik natuurlijke materialen

Wanneer het buiten koud en sneeuwt, wanneer de kerst is aangebroken en de dagen kort zijn is het natuurlijk gezellig om binnen in huis alles leuk te versieren en sfeer te maken. Het wordt extra gezellig als niet alleen de kerstboom in de huiskamer staat. Denk ook aan mooie creaties naast en onder de kerstboom. Een leuke gezellig mand of korf met blokken hout zorgt voor sfeer. Probeer de rest van de huiskamer ook in de sfeer van kerst te brengen. Natuurlijk en aardse materialen zorgen automatisch voor rust en die specifieke kerstsfeer waar iedereen van droomt.

Chique materialen voor een luxe kerst

Voor de mensen die houden van chic is kerst ook de beste tijd van het jaar om helemaal uit te pakken. Laat aan iedereen zien dat je van goud, zilver en andere glimmende materialen houdt. Naast de gezelligheid die natuurlijke en aardse materialen kan brengen, is kerst natuurlijk ook de tijd van feest, vreugde en glinsteringen. In de voorgaande jaren zagen we altijd wel een stijl die hier extra nadruk op legde. Denk bijvoorbeeld aan een disco stijl die gecombineerd werd met kerst. Dit jaar zal het minder uitbundig zijn, echter zullen mensen die houden van shiny materials zeker aan hun trekken komen.

Reageer op: "De kerstkleuren: trends en stijl"

Anderen lazen ook

Medische informatieā€¦
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

Ā© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk