Kun je rood haar op een natuurlijke manier nog roder maken?

Mooi rood haar Mooi rood haar

Mooi rood haar is zeker niet lelijk, maar kun je rood haar ook nog roder maken? Heb jij mooi rood haar en wil je een nog rodere tint zoals je in films ziet? Natuurlijk kun je, je haar verven maar er zijn ook andere manieren om je haar een natuurlijk rodere tint te geven, met bijvoorbeeld maskers. Wat zijn de manieren om je haar op een natuurlijke wijze nog dieper van kleur te maken en die volle rode kleur te creëren? Lees snel verder en ontdek eenvoudige tips en recepten voor maskers voor mooier en nog roder haar. Het is eenvoudiger dan je denkt.

Haar mooier rood maken

Hoe maak je haar mooi rood en nog roder? Misschien kunnen deze eenvoudige natuurlijk tips je helpen om snel een mooiere nog rodere coupe te krijgen. De uitwerking kan bij iedereen verschillen maar het is altijd het proberen waard.

Tip1: Rode Bieten!

Rode bieten bevatten veel rode kleurstof, ideaal om je haar een tintje roder te maken. Het rode bieten masker kun je maken met behulp van het volgende haarmasker recept:

  • 125 ml rode bietensap
  • 125 ml wortelsap

Mengen, aanbrengen, even laten inwerken, goed uitspoelen en klaar. Herhaaldelijk gebruik zou het haar roder moeten kleuren naar verloop van tijd.

Tip2: Rozenbottels!

Rozenbottels? Jazeker ook rozenbottels bevatten kleurstoffen en pigmenten die je haar roder kunnen kleuren met behulp van het volgende masker:

  • 300 gram rozenbottels
  • 500 ml water

Mengen (kook de rozenbottels in het water), aanbrengen, even laten inwerken, goed uitspoelen en klaar. Je kunt het eventueel ook laten zitten in je haar. Breng het masker regelmatig aan voor optimaal resultaat.

Tip3: hibiscus!

Hibiscus kent vele toepassingen maar het kan je ook helpen je haar roder te maken. Het recept voor een hibiscus haarmasker is als volgt:

  • 4 hibiscus theezakjes
  • 300 ml water

Mengen (kook de theezakjes in het water), aanbrengen, even laten inwerken, uitspoelen en klaar. Je kunt dit masker eventueel laten zitten voor een beter resultaat. Ook dit masker kun je vaker aanbrengen voor een optimaal resultaat.

Het rode wijn haarmasker

Tip4: Goudsbloemen en rode wijn!

Rode wijn in je haar? Ja ook rode wijn kan je haar een rodere tint geven. Het recept voor dit masker is als volgt:

  • 50 gram goudsbloem
  • 400 ml water
  • 250 ml rode wijn

Kook de goudsbloemen in het water en voeg de wijn toe. Masseer het in je haar, even laten in werken (20 minuten) en uitspoelen.

Reageer op: "Kun je rood haar op een natuurlijke manier nog roder maken?"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk