Hoe maak je een appel smoothie met een winters tintje?

Appel voor smoothie Appel voor smoothie

Een smoothie is super lekker, in de zomermaanden kan een lekkere appel smoothie  een ware verfrissing zijn, maar ook in de winter kun je een lekkere appel smoothie maken met bijvoorbeeld kaneel! Wil jij ook weten hoe je een lekkere winterse appel smoothie maakt lees dan snel verder en vind het recept voor deze verrukkelijke traktatie.

Wat heb je nodig voor een winterse appel smoothie?

Gelukkig heb je voor deze lekkere smoothie niet veel nodig, sterker nog de meeste hebben deze ingrediënten standaard wel in huis! Je kunt dus zo aan de slag. (Je hebt naast de ingrediënten wel een blender nodig.)

De ingrediënten voor 2 personen:

  • 1 appel
  • 100 ml appelsap
  • 250 ml melk
  • een halve theelepel kaneelpoeder
  • 125 ml yoghurt
  • 1 eetlepel bruine suiker of een eetlepel honing

Hoe maak je de winterse appel smoothie?

Een smoothie maken is heel simpel. Heb je eenmaal de ingrediënten bij elkaar dan kun je aan de slag. Snijd de appel in stukken en doe nu alle ingrediënten bij elkaar in de blender. Mix dit alles tot een lekkere, smeuïge drank. Presenteer je smoothie in een mooi doorzichtig glas met eventueel nog een klein snufje kaneel er boven op voor het winterse gevoel. Eet smakelijk!

Reageer op: "Hoe maak je een appel smoothie met een winters tintje?"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk