Welke Dieetpil werkt nou echt!

Dieet wonderpil? Dieet wonderpil?

Wat is nou echt het geheim van afvallen? Televisieprogramma's als Obese en The Biggest Loser laten ons zien dat het wel degelijk mogelijk is om veel kilo's in korte tijd kwijt te raken. Toch is het niet voor iedereen zo makkelijk als het lijkt. Veel mensen die in hetzelfde schuitje zitten weten donders goed dat het erg moeilijk is om ook maar een paar kilo's kwijt te raken. Het gaat niet alleen om het kwijtraken van kilo's. De kilo's moeten ook wegblijven en dat is vaak erg lastig. Mensen die aan het afvallen zijn beginnen vaak met een ander voedingspatroon. Een verandering leidt bijna altijd tot één ding: honger!

Werkt een dieetpil: gewichtsverlies

Een verandering gaat vaak gepaard met stress en gedoe. Opeens wordt alles voeding en je ergert je aan mensen die slank zijn. ''Ik wil ook slank zijn'' denk je en je probeert vol te houden met lijnen. Je gaat weinig eten en laat de lekkernijen staan. Toch voel je je er niet helemaal lekker bij want je krijgt honger. Chips, chocolade, je favoriete koekjes en dat lekker patatje blijven in je hoofd rondfladderen. Als je in de keuken staat omdat je weer eens trek hebt gekregen zoek je naar iets eetbaars. Je trekt de deur van de koelkast open en ziet daar iets groens liggen. Het is lang en het heeft een vreemd structuur. Je probeert de geur van iets lekkers te ontdekken maar het is verspilde energie. Het enige dat voor je neus ligt is een biologische komkommer. Je gooit de koelkast deur maar weer dicht wetende dat je er over vijf minuten toch weer staat te koekeloeren.

Dieetpil, wonderpil?

Dieetpillen helpen je honger te stillen

De grote kracht van dieetpillen is vaak niet de vet oplossende of vet verdrijvende werking. De werking ligt vaak in het stillen van de honger. Als je geen honger hebt ga je ook niet eten. Je gaat niet snaaien naar kleine hapjes (die meestal toch al niet zo klein zijn) en hebt een vol gevoel. Dit gevoel van geen honger is wat de meeste mensen hebben die slank zijn. Welke dieetpillen helpen bij het hebben van een ''vol gevoel''?

Een aantal dieetpillen op een rij

Welke pillen helpen bij het afvallen? Hier vind je een aantal dieetpillen die op de markt zijn te verkrijgen. Niet alle pillen zijn echter even makkelijk te verkrijgen. Sommige pillen hebben ongemakkelijke bijwerkingen. Andere pillen lijken te werken, maar het is niet zeker of dat voor iedereen geldt. Lees altijd de informatie die bij een dieetpil wordt geleverd. Bij twijfel over de werking en/of de bijwerkingen is het verstandig om een medicus in te schakelen (vaak is dit je huisarts).

 • Nuvoyrn: dieetpil met krachtige ingrediënten
 • Alli: vetblokker
 • Acomplia
 • Lipo 6: vetblokker
 • Stackers: fatburners
 • Konjac: afslankpillen
 • Fitshape: Super Fat Burners
 • Reductil: met werkzame stof sibutramine (let op: risico's)
 • Obesimed: je krijgt een vol gevoel
 • X-trine pepperpil: afslankpillen
 • Pure Fat Three Days: dieetpillen

Welke dieetpillen werken: ervaring!

Deel je ervaring en laat iedereen weten welke dieetpillen nou wel en niet werken. Beargumenteer vooral je keuze. Waarom werken ze wel en waarom niet? Zijn er ook bijwerkingen? Laat heel Nederland & Vlaanderen zo snel mogelijk die kilo's kwijtraken!

Laatst aangepast op woensdag, 31 augustus 2016 11:05

Reageer op: "Welke Dieetpil werkt nou echt!"

1 Reactie

 • Reactielink Henrique zondag, 12 november 2017 17:59 Geplaatst door Henrique

  Garcenia cambogia. ..perfect!

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk