Primark Almere: openingstijden en adres

Goedkoop shoppen Goedkoop shoppen

Primark is de modeketen die voor iedereen wat heeft. Het assortiment bestaat uit verschillende afdelingen waar veel merken hangen. Op de herenafdeling is alles te vinden voor heren en jongens. We zijn natuurlijk gewend dat in veel winkels er veel meer vrouwenkleding te vinden is dan herenkleding. In tegenstelling tot veel andere ketens kunnen mannen bij Primark ook prima winkelen. Voor de dames is de afdeling damesmode zeer uitgebreid. Niet alleen kleding, ook tassen en sieraden zijn in overvloed aanwezig. De grote kracht van Primark is natuurlijk de prijs. De kleding is van degelijke kwaliteit, echter is de prijs zeer laag. In Nederland is Primark alweer een aantal jaar aanwezig. De Primark in Almere is een zeer populaire vestiging. Wat zijn de openingstijden van de Primark in Almere? Hoe staat het met de parkeer faciliteiten en wat is het adres van de Primark in Almere?

Adres, contact en openingstijden van Primark Almere

Het adres van Primark Almere is: Metropolestraat 11

De postcode van Primark Almere is: 1315 KK Almere

Het telefoonnummer van Primark Almere is: 036-5303588

Bereikbaarheid van Primark in Almere

De Primark in Almere is prima te bereiken met de auto, trein of ander vervoer. De winkel is te vinden in het centrum van Almere en is voor praktisch iedereen makkelijk bereikbaar. Vanaf de trein is Primark misschien nog wel het makkelijkst te bereiken. Vanaf het station van Almere (Almere Centraal) is het slechts enkelen honderden meters lopen. In de Metropolegarage is het ook mogelijk om de auto te parkeren. Vanaf de autogarage is het maar een klein stukje lopen naar Primark. De kosten voor het betaald parkeren bedraagt ongeveer 50 eurocent per kwartier.

Wat zijn de openingstijden van Primark Almere?

De openingstijden van Primark Almere zijn als volgt:

 • Maandag: 11:00 - 18:30
 • Dinsdag: 09:00 - 18:30
 • Woensdag: 09:00 - 18:30
 • Donderdag: 09:00 - 21:00
 • Vrijdag: 09:00 - 18:30
 • Zaterdag: 09:00 - 18:00
 • Zondag: 12:00 - 17:00

Lange wachtrijen in Primark?

De wachtrijen worden zo kort mogelijk gehouden door een systeem dat Primark uniek maakt.

Nieuwe Primark filialen!

Primark zit door heel Nederland. Naast Almere is Primark te vinden in Hoofddorp, Rotterdam en Zaandam. De nieuwe winkels van Primark komen onder andere in Arnhem en Enschede. In 2014 wil Primark de winkels openen in die twee steden. De locatie zal op de plek zijn waar nu de Bijenkorf nog is te vinden. In het jaar 2013 zullen de winkels in Zoetermeer en Eindhoven hun deuren openen. In 2014 zullen naast Enschede en Arnhem nog twee steden blij worden gemaakt met de komst van Primark. Deze twee steden, Nijmegen en Venlo, zullen in de zomer van 2014 Primark verwelkomen. In de herfst van 2014 opent Primark haar vestiging in Den-Haag. In de lente van 2015 volgt Heerlen.

 • Herfst 2013: Zoetermeer en Eindhoven gaan open
 • Zomer 2014: Nijmegen en Venlo gaan open
 • Herfst 2014: Enschede, Den-Haag en Arnhem gaan open
 • Lente 2015: Heerlen gaat open

Primark in Groningen, Leeuwarden en Zwolle?

Primark, de goedkope modeketen, zit met name in het zuiden en westen van Nederland. Ook de filialen die op komst zijn openen hun deuren in steden die niet te vinden zijn in het noorden van Nederland. De twee grootste steden in het noorden van Nederland, Groningen en Leeuwarden, krijgen wellicht over enkele jaren een Primark filiaal. In Groningen komt waarschijnlijk in het jaar 2016 een Primark filiaal in de huidige Bijenkorf. Voor de noordelijke steden is de Primark in het Duitse Bremen tot nu toe het dichtstbij.

Laatst aangepast op zaterdag, 04 november 2017 12:48

Reageer op: "Primark Almere: openingstijden en adres"

Anderen lazen ook

Medische informatieā€¦
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

Ā© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk