Wat is de mooiste en grootste Primark in Nederland?

Lekker goedkoop fashion shoppen doe je onder anderen bij de Primark. De afgelopen jaren is de Primark in verschllende grote steden in Nederland opgedoken en weten veel mensen de Primark te vinden. De Primark is een grote Ierse modeketen, met winkels over de hele wereld. De huisstijl en de kleuren van de Primark zijn duidelijk herkenbaar en de winkels lijken ook veel op elkaar, maar zijn zeker niet allemaal gelijk. De winkels zijn bijvoorbeeld niet allemaal even groot en het assortiment is ook niet overal gelijk. Wat vind jij de beste en mooiste Primark in Nederland? Waar heb je geen wachtrijen bij de paskamers en is het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam? Kortom: waar is de mooiste Primark in Nederland?

Kenmerken van de mooiste Primark

De mooiste Primark? Ja, niet alle Primark winkels in Nederland zijn precies hetzelfde. De volgende punten kunen de ene Primark aantrekkelijker maken om te bezoeken dan de andere Primark:

 • Locatie en bereikbaarheid (Parkeergarage in de buurt ja/nee?) 
 • Service (Personeel en klantvriendelijkheid.)
 • Winkeloppervlakte van de Primark Store 
 • Lengte kassa wachtrijen (Lange wachtrijen door bijvoorbeeld niet genoeg kassa's.)
 • Lengte wachtkamer wachtrijen (Lange wachtrijen door onvoldoende paskamers.)

 Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van wat de ene Primark mooier of beter maakt dan de andere.   

De grootste ergernissen bij de Primark

Shoppen bij de Primark is niet altijd alleen maar leuk en goedkoop. Vaak voorkomende ergenissen bij de Primark zijn:

 1. Onvoldoende paskamers, wachten tot je iets kunt passen kan echt niet... 
 2. Onvriendelijk, chagrijnig, niet behulpzaam personeel. (Ook al is de kleding goedkoop, chagrijnig personeel wil je niet zien en meemaken!)
 3. Te kleine, vieze en stinkende paskamers. (Ook het missen van een bankje of ophanghaken in een paskamer zijn voor veel shoppers een bron van ergernis.)

De grootste Primark in Nederland

De grootste en misschien ook wel de mooiste Primark vind je in Amsterdam! Deze Primark heeft een winkeloppervlak van meer dan 8000 vierkante meter! Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft de Primark in Amsterdam, naast het gigantische winkeloppervlak verdeeld over 7 etages: 124 kleedkamers, 95 kassa's en 710 medewerkers. De Primark in Amsterdam is wel een erg drukke Primark, maar door het grote formaat kunnen in deze Primark 4000 tegelijk mensen winkelen. Een nadeel van de Primark in Amsterdam is wel dat door de grote drukte het personeel geïrriteerd kan raken, dit komt de klantvriendelijkheid soms niet ten goede... Ook parkeren in de buurt van het filiaal kan soms lastig en duur zijn, maar dit geldt eigenlijk voor elke grote stad. 

Geen online webwinkel van Primark?

Heb je geen zin in een lange autorit dan ga je vaak lekker online shoppen bij de modeketen waar je, je inkopen wilde gaan doen. Helaas heeft de Primark geen online shop! Wil je online Primark kleding shoppen dan zal je nog even (of misschien wel heel lang) moeten wachten. De collectie van de Primarkt is voor een groot deel wel online te bekijken.

Laatst aangepast op donderdag, 22 maart 2018 16:25

Reageer op: "Wat is de mooiste en grootste Primark in Nederland?"

1 Reactie

 • Reactielink Jantina woensdag, 08 maart 2017 10:24 Geplaatst door Jantina

  Ik vind alle Primark winkels mooi, lekker goedkoop. Ik vind bij veel winkels het passen een gedoe. Vooral als er geen bankje/krukje staat of haken om je spullen op te hangen.

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk