Bershka Groningen openingstijden

Bershka Bershka

Bershka is het zusterbedrijf van Zara en één van de grotere modewinkels die langzaam Nederland aan het veroveren is. Bershka is nu ook gevestigd in Groningen aan de vismarkt. De Groningse vestiging zit naast de H&M en zorgt voor een grote verrassing. Een groot pand met maar liefst 800 m2 zorgt voor lang plezier tijdens het shoppen. Bershka zit niet alleen in Groningen. Ook andere grote steden waaronder Amsterdam kent een vestiging van Bershka. Een nieuw en fris pand zorgt voor meer levendigheid aan de vismarkt en voor meer betaalbare kleding. Wat zijn de openingstijden van Bershka Groningen? Lees hier meer over Bershka

Bershka in Groningen

Groningen is één van de grootste steden in het noorden van Nederland. De stad telt ongeveer 200.000 inwoners en wordt ook wel het metropool van het noorden genoemd. Het is natuurlijk niet voor niets dat juist in Groningen de grootste internationale winkels zich gaan vestigen. Veel publiek vanuit alle streken in het noorden van Nederland komen naar Groningen om lekker veel geld uit te geven. Bershka zit gevestigd aan de vismarkt en is te vinden naast de H&M. Het pand van Bershka is zeer herkenbaar. Een fris en hippe voorgevel zorgt voor een herkenbaar Bershka beeld.

Groningen geweldige winkelstad

Groningen is winkelstad nummer 1

Ook buiten het noorden van Nederland komen veel mensen naar Groningen om te winkelen. Veel Duitsers en Nederlanders uit andere streken weten Groningen prima te vinden. Groningen biedt alles wat bij een grote stad hoort: hippe winkels, gezellige straatjes, musea, mooie hotels en leuke restaurants. Naast de grote ketens kent Groningen ook veel kleine winkeltjes om het typisch Groningse authenticiteit te behouden.

Bershka openingstijden

Wanneer is de Bershka in Groningen geopend? Wat zijn de openingstijden van Bershka Groningen? Het pand in Groningen hanteert de normale openingstijden die voor alle andere panden gelden. Op maandag is de Bershka geopend van 12:00 tot 18:00. De rest van de week is Bershka geopend van 09:30 tot 18:00 en op donderdag is Bershka geopend tot 21:00. Op donderdag is namelijk koopavond in Groningen. Zondag zijn de winkels normaal gesproken gesloten, tenzij er sprake is van een koopzondag.

Reageer op: "Bershka Groningen openingstijden"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk