De top 10 knapste mannen ter wereld

Knappe mannen Knappe mannen

In welk land wonen de knappe mannen? Het is natuurlijk zo dat elk land wel knappe mensen heeft. Toch zijn er landen waar de mannen net even iets knapper zijn dan gemiddeld. We gaan de hele wereld over en kijken naar verschillende landen. De lijst die je hier kunt vinden komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Er zijn voor deze lijst 60.000 vrouwen ondervraagd. De top 10 landen of nationaliteiten met de mooiste mannen ziet er als volgt uit.

Knappe manen per land

Wat zijn de kenmerken van een knappe man? De één vindt een lange man aantrekklijk terwijl de andere juist meer gecharmeerd is van een kortere man. De één houdt van blond, de ander juist van donker haar. Aantrekkelijkheid is in de meeste gevallen een subjectief gegeven. Toch is het zo dat er wel degelijk landen of nationaliteiten zijn die vaak genoemd worden als het gaat om knappe mensen. Sommige landen staan bekend om de mooie mensen. Hier vind je een lijst met landen waar knappe mannen wonen. De lijst is geïnspireerd op uitkomsten van polls en vragenlijsten van verschillende websites.

Nummer 10: Duitsland

Duitsland doet het goed als het gaat om de handsome men. Veel mannen in Duitsland worden gezien als lang, breed en blond. De mannen staan bekend om hun directheid en vriendelijkheid.

Nummer 9: Japan

Ook Japan staat in het lijstje. Voor veel mensen wellicht een verrassende keuze omdat de Japanse mannen vaak een beetje onzeker en afwachtend overkomen. Toch vinden veel mensen de Japanse mannen echte heren die weten hoe ze een romantische date moeten organiseren. 

Nummer 8: Zweden

Het Scandinavische land Zweden staat ook in de top 10. Zweden zijn lang, blond en hebben mooie blauwe ogen: kenmerken die in de smaak vallen bij veel vrouwen. Zweden zijn georganiseerd en vinden het heerlijk om de natuur in te gaan. De Zweedse man is verder rustig en moet het vooral hebben van zijn mooie looks.

Nummer 7: IJsland

Mooie mannen worden ook geboren in IJsland. De vergeten Vikingen uit het poolgebied laten elke vrouwenhart smelten. De stoere koppen van de IJslanders en de ijzersterke mentaliteit is een pre voor veel mensen. Ook het uiterlijk, de blonde haren en lichte ogen, is voor veel vrouwen een absolute pre!

Nummer 6: Italië

Italianen zijn echte macho's. Daar hebben Nederlandse vrouwen in het algemeen niet zo heel erg veel mee. Toch zijn er genoeg andere vrouwen (en mannen) die het reuze interassant vinden. De Italiaanse man wordt gezien als een romanticus en echte gentleman. Hij weet wat hij moet doen om de vrouwen te versieren. Hij vindt het leuk om gezellige dingen te doen. De Italiaanse man vindt het gezin en familie erg belangrijk. 

Nummer 5: Nederland

Ook Nederland staat in de top 10. Op nummer 5 komen we de Nederlandse man tegen. Voor veel vrouwen is de Nederlandse man een warme en gezellige man die verantwoordelijkheid neemt en respect toont. De Nederlander is verder lang, blond en heeft een lichte verschijning: voor veel vrouwen erg aantrekkelijk.

Nummer 4: Engeland

De Britse man heeft goede manieren en houdt van het huisje boompje beestje leven. Deze man is erg in trek. De Engelse man wordt gezien als een warme en gezellige man vol met droge humor. Hij weet hoe hij de vrouw aan het lachen krijgt. Ook qua uiterlijk vinden mensen Engelsen mooi. Ze waarderen de lichte huid en bijzondere kenmerken zoals de rode haren. 

Nummer 3: Frankrijk

Wie het over Frankrijk heeft komt al snel terecht bij het Franse eten. Ook de Franse man weet dat liefde vaak door de maag gaat, en dat geldt niet alleen voor mannen. Ook vrouwen vinden het heerlijk als een man goed kan koken. De Franse man is verder een echte romanticus, zonder het machogedrag dat bij de Italiaan hoort. De Franse man schijnt verder goed in bed te zijn. Of dat ook echt zo is valt natuurlijk te betwijfelen.

Nummer 2: Australië

Wie wel eens ''down under'' is geweest weet dat de Australische mannen een lust voor het oog zijn. De man uit Australië ziet er verzorgd uit en heeft een goed afgetraind lichaam van het surfen en het leven in de natuur. Australiërs houden van gezelligheid en vinden het fantastisch om op avontuur te gaan. 

Nummer 1: Brazilië

Op nummer 1 zien we de Braziliaan. Veel modellen komen uit dit land en dat is natuurlijk niet voor niets. Veel mooie mensen zijn er in dit grote land te vinden. De Braziliaanse man moet het mischien niet altijd hebben van zijn uiterlijk. Ook het gedrag kan iemand begeerlijk en aantrekkelijk maken. De man uit Brazilië staat bekend om zijn romantische uitstraling, de complimentjes die hij geeft en de gezelligheid die hij brengt.

Mister World verkiezing

De mister world verkiezing is de mannelijke tegenhanger van de Miss World verkiezing. De verkiezing gaat niet alleen maar om het uiterlijk van de heren uit de verschillende landen. De jury kijkt ook naar persoonlijkheid en naar wat de heren te vertellen hebben. De Mister World 2014 verkiezing is gewonnen door Denemarken (Nicklas Pedersen). De Deen werd door de jury als een warme en aantrekkelijke man bestempeld.

Uiteraard deed Nederland (Demian Overduijn) ook mee aan de Mister World verkiezing. Nederland kwam op de achtste plek. De top 10 zag er als volgt uit:

  • 10: Oekraïne
  • 9: Puerto Rico
  • 8: Nederland
  • 7: Moldavië
  • 6: India
  • 5: Engeland
  • 4: Curacao
  • 3: Mexico
  • 2: Nigeria
  • 1: Denemarken

In totaal deden 46 landen mee met de Mister World 2014 verkiezing.

Laatst aangepast op maandag, 26 maart 2018 19:28

Reageer op: "De top 10 knapste mannen ter wereld"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk