Primark Delfzijl

Fashion Delfzijl Fashion Delfzijl

Zit er in Delfzijl ook een Primark? In Delfzijl zit op dit moment nog geen vestiging van Primark, maar het kan best zijn dat in de toekomst wel een Primark komt in Delfzijl. Voor veel mensen in Delfzijl is het namelijk nu nog best ver rijden om een Primark te bezoeken. De Primark die in de buurt van Delfzijl ligt is de Primark in Groningen, gelegen in het winkelgebied de Westerhaven. Primark Delfzijl komt er misschien, maar waar en wat zullen de openingstijden zijn?

Primark Delfzijl

Spannend, een Primark in Delfzijl! De Ierse modeketen zit overal in Nederland, maar in Groningen zit de Primark eigenlijk alleen nog maar in de stad Groningen zelf. In de omringende steden en dorpen van Groningen is geen Primark te vinden. Dit is toch eigenlijk best wel vreemd. Zeker omdat de Primark het goed zal doen in Groningen met de vele studenten. Bij Primark kun je goedkoop shoppen. Voor weinig geld heb je veel leuke kleding, zowel voor jongens en meisjes als vrouwen en mannen. De Primark in Delfzijl zal het extra goed doen want Delfzijl is voor veel mensen in Noord-Groningen een echte winkelstad!

Komt er een Primark in Delfzijl?

Wanneer komt de Primark naar Delfzijl? Niemand zal het weten, maar Primark groeit hard! Zo wordt er zelfs gesproken over een Primark in Winschoten maar wanneer die vestiging komt is ook nog niet helemaal duidelijk. In de provincie Groningen zullen waarschijnlijk de eerste vestigingen van Primark buiten de stad Groningen plaatsvinden in de grotere steden en dorpen. Je moet dan denken aan Winschoten, Stadskanaal, Veendam, Hoogezand-Sappemaar maar zeker ook Delfzijl! Er is dus zeker een grote kans dat er in Delfzijl een Primark komt.

Laatst aangepast op vrijdag, 30 maart 2018 18:31

Reageer op: "Primark Delfzijl"

Anderen lazen ook

Medische informatieā€¦
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

Ā© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk