Zo draag je stoere boots! Kleding en combineren

Stoere boots Stoere boots

De stoere boots blijven in en zeker als het weer wat kouder wordt zijn de boots niet alleen mooi en fashionable, ze zijn ook erg handig en warm. De mooie stoere boots kunnen zowel door vrouwen als mannen gedragen worden en kunnen op veel verschllende manier gedragen worden. Toch is het soms wel even zoeken naar de juiste manier van dragen. Kun je een strakke broek dragen op stoere boots of moet je juist een wijde slobberbroek aantrekken? Wanneer ben je hip en fashionable en wanneer kun je beter even iets anders aantrekken? Hoe draag je die boots nou precies en welke zijn helemaal trendy? Lees hier over stoere boots!

Trendy stoere boots

Boots werder vroeger vooral gedragen omdat het moest voor het werk of omdat ze de voeten beschermden. Je moet ook denken aan het gemak dat stoere en stevige boots kon bieden. Met name in de bouw worden grote en grove boots gebruikt. Dit heeft dan natuurlijk alleen maar als doel dat de voeten goed beschermd zijn tegen zwarte voorwerpen. Voor wie niet in de bouw werkt (en dat zijn er vast veel) zijn stoere boots ook beschikbaar. Natuurlijk zien ze er dan wel even iets meer trendy en verfijnder uit.

Wanneer draag je boots?

Mooie boots zijn misschien niet overal even goed bij te combineren. Veel mensen hebben wel eens boots gekocht en vaak verdwijnen ze dan ergens in een kast. Zonde! Boots zijn ten eerste vaak behoorlijk aan de dure kant. Ten tweede moet je schoenen ook gewoon gaan dragen als je ze hebt gekocht. Ze staan leuk bij veel kleding dus ga kijken wat je allemaal hebt en probeer zoveel mogelijk te combineren!

Boots op een festival

Veel mensen dragen boots als ze naar een festival gaan. Natuurlijk is dat wel een beetje vreemd waarom je juist dan allemaal boots ziet. Ook als er geen festival is kun je ze prima aantrekken. Boots geven een stoer en avontuurlijke uitstraling. Je ziet er gelijk stoerder uit als je ze draagt. Probeer altijd te bedenken wat je look van de dag gaat worden. Wil je een stoer uiterlijk, pak dan je boots. Wil je juist erg vrouwelijk voor de dag komen: vermijd dan liever de boots. Als man kun je boots in principe altijd wel dragen. Houd er wel rekening mee dat boots niet een zakelijke uitstraling geven. Boots tijdens een formele ontmoeting geeft niet de juiste uitstraling.

Uitgaan en boots

Wanneer je zin hebt om de stad in te gaan en lekker te gaan dansen is het leuk om boots te dragen. Ten eerste zorgen ze er niet voor dat je voeten na een avond stappen naar de EHBO moeten en ten tweede word je ook nog eens wat groter met boots. Onder leuke en trendy boots zit namelijk vaak een hak. Zowel mannen als vrouwen worden daardoor net een paar centimeter langer wat vaak beter staat.

Niet alle boots zijn hetzelfde

Timberland boots?

Er zijn veel merken qua boots maar misschien zijn de Timberlands wel de meest bekende. Hoe leuk ze ook zijn, Timberlands kunnen wel een beetje afgezaagd zijn. Veel mensen hebben ze en dragen ze ook vaak. Ook het merk Airstep heeft boots. Deze zijn echter wel een stuk duurder dan de gemiddelde Timberland (rond de €200). Toch is het zo dat stoere en stevige boots wel lang meekunnen. Je voeten zullen het heerlijk vinden als je ze draagt.

Welke kleding met boots?

Boots kun je dragen onder een stoere spijkerbroek, maar ook onder een rok. De meeste mannen dragen boots gewoon op een casual manier. Vaak is dat met een trendy spijkerbroek of jeans. Zowel een strakke als een wat losse jeans is prima. Vrouwen kunnen boots op dezelfde manier dragen als mannen. Let er wel op dat je als vrouw aan je houding werkt als je boots draagt. Mannen komen doorgaans beter weg met boots.

Laatst aangepast op donderdag, 03 november 2016 13:50

Reageer op: "Zo draag je stoere boots! Kleding en combineren"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk