Dieetpil: werkt Nuvoryn goed?

Dieetpillen Dieetpillen

Veel mensen kampen elke dag weer met hun gewicht. Niet alleen kan overgewicht voor fysieke problemen zorgen. Ook kan een te hoge BMI psychische problemen veroorzaken. Een groot, lomp en dik lichaam is wat bijna niemand graag wil zien. De spiegel wordt het liefst vermeden en men zit niet meer lekker in zijn of haar vel. Vaak worden plekken vermeden waar men openbaar naakt is. Denk dan aan een openbaar zwembad of het strand. Erg vervelend en belemmerend. Gelukkig valt er wel iets te doen aan een te hoge vetpercentage. We kunnen natuurlijk gaan sporten en gezond gaan eten. De kilo's vliegen er dan af maar het volhouden van een dieet is moeilijk en vergt enorm veel discipline. Wanneer iemand het dieet niet vol kan houden geeft dat veel stress en irritaties en het bekende jojo-effect ligt op de loer.

Een dieetpil Nuvoryn: werkt dat?

Dieetpillen of Fatburners zijn pillen die ervoor moeten zorgen dat het vet wordt opgelost. Het overtollig vet moet via de werking van de speciale pil verbranden en voorgoed verbannen worden uit het lichaam. Echter is natuurlijk wel de vraag of dat wel echt werkt. Fabrikanten beloven vaak dat de kilo's er letterlijk af vliegen. Binnen no-time een prachtig, slank lichaam met behulp van die dieetpil. Een populair dieetpil is te koop onder de naam: Nuvoryn. Werkt deze pil, wat zijn de ingrediënten en wat zijn de ervaringen met de dieetpillen van Nuvoryn?

Nuvoryn: een revolutionaire dieetpil?

Volgens de fabrikant werkt de pil op uw stofwisseling. De pillen bevatten ingrediënten die uw stofwisseling als het ware in vuur en vlam zetten. Door een verhoogde stofwisseling zal uw lichaam de vetcellen moeten aanspreken. Deze worden dan gebruikt om u meer energie te geven. Volgens de fabrikant maakt de combinatie van de ingrediënten de pil uniek en werkzaam. Een aantal ingrediënten zijn onder andere groene thee, de acai bes en Afrikaanse mango.

Werkt Nuvoryn echt?

Afvallen met behulp van een dieetpil klinkt makkelijk en voor sommige mensen misschien wel te goed om waar te kunnen zijn. Volgens critici is er ook zeker reden om een beetje sceptisch te zijn. Afvallen werkt in veel gevallen niet alleen met behulp van een dieetpil. Afvallen gebeurt wanneer men meer calorieën verbruikt dan men inneemt. Nu is het natuurlijk mogelijk om op een crashdieet te gaan, maar heel gezond is dat niet. Gezond afvallen gaat geleidelijk en gedoseerd. Men let bij gezond afvallen niet alleen op wat men eet, maar ook wat men buiten het eten doet. Wat voor een lifestyle heeft iemand? De hele dag lekker lui op de bank hangen of juist een actief leven met veel sporten en bewegen? Mensen die veel bewegen hebben doorgaans een gezonder BMI. Naast het gebruik van een dieetpil is het dus ook van essentieel belang om goed te bewegen.

Wat zeggen specialisten over Nuvoryn?

Specialisten op het gebied van afvallen en diëten zijn het vaak eens met elkaar wat betreft de beloofde werking van een dieetpil. Wat de fabrikant belooft kan in de meeste gevallen niet waar gemaakt worden. Het zou natuurlijk fantastisch zijn om automatisch af te vallen door een pilletje. Maar laten we geen oogkleppen opdoen zeggen specialisten. Afvallen met alleen een dieetpil is vaak onmogelijk. Toch kan een dieetpil wel een hulp bieden. Ook een placebo effect, dat door het gebruik van de pil tot stand komt, kan zorgen voor het kwijt raken van kilo's. Wanneer men denkt dat een product werkt, kan men automatisch een gezonder lifestyle aannemen.

Wat vinden gebruikers van het merk Nuvoryn?

Aangezien Nuvoryn een populair dieetproduct is geworden zijn er ook veel mensen die een mening hebben kunnen vormen over het product. De meningen zijn echter zeer divers. Er zijn mensen die het product geweldig vinden en opperen dat er veel kilo's zijn verdwenen door het gebruik van de Nuvoryn pillen. Het gemiddeld aantal kilo's dat mensen volgens Nuvoryn kwijtraken is ongeveer 3 - 7kg per potje. Bij 2 + 1 potjes (dus 3 potjes Nuvoryn) raken mensen volgens Nuvoryn gemiddeld 8 - 21 kg kwijt. Dit klinkt allemaal veelbelovend maar aan de andere kant van het dieetspectrum zijn er ook mensen die menen dat het product geen enkele werking heeft gehad. De meningen lopen dus vrij uiteen.

Alternatieve methoden voor gewichtsverlies

Afvallen is geen makkelijke klus. Fabrikanten laten het ons natuurlijk wel geloven dat het slechts een kwestie is van een pilletje. Het lijkt erop dat de wonderpil nog niet bestaat al werken de pillen van Nuvoryn voor sommige gebruikers wel degelijk. Deze mensen boeken naar eigen zeggen grote successen en verliezen veel kilo's in een korte tijd. Voor veel andere mensen met overgewicht die de overtollige kilo's zat zijn en nu ook wel eens slank door het leven willen bestaan er alternatieve methoden. Eigenlijk zijn de alternatieve methoden juist de meest gangbare en effectieve methoden om af te vallen. Je moet dan denken aan veel sporten en goed eten. Hierbij speelt de psyche ook een grote rol. Hoe sta je in het leven en hoe denk je over voeding, je lichaam en afvallen. Wat motiveert je om je doel te bereiken. Deze verandering in mindset is belangrijk om slechte voeding te laten voor wat het is en te beginnen met een gezond en slank lifestyle.

Laatst aangepast op zondag, 22 oktober 2017 14:24

Reageer op: "Dieetpil: werkt Nuvoryn goed?"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk