Haaruitval en Priorin: werkt het echt?

Priorin capsules Priorin capsules

Priorin is een middel dat moet werken tegen haaruitval. Haaruitval komt bij zowel mannen als vrouwen voor. Het is een hardnekkig kwaaltje dat ook nog eens een chronisch verslechterd verloop heeft. Dit betekent dat het alleen maar erger wordt naarmate de tijd verstrijkt. Wie kale (doorzichtige) plekken ontdekt moet rekenen op grotere kale plekken wanneer er een aantal jaren voorbij gaan. Valt er ook iets te doen tegen deze kale plekken? Kun je kaalheid tegenhouden?

Middeltjes tegen kaalheid

Er zijn op de markt allerlei middeltjes die kaalheid moeten voorkomen. Werken deze middeltjes eigenlijk wel? Een van de bekendere middelen wordt verkocht onder de naam Priorin. Het middel Priorin wordt in capsule vorm verkocht en wordt gebruikt wanneer iemand haaruitval constateert. Het moet ook werken bij mensen met dunner wordend haar. Het haar moet dikker en voller worden. Tevens moet het haar gezonder en mooier worden. Het haar moet van binnenuit gevoed worden.

Priorin slik je in capsulevorm

Wat is Priorin?

Priorin is een middel dat wordt verkocht in capsulevorm. De capsules (voedingsupplement) bevatten een combinatie van een gierstextract, vitamine B5 en L-cystine. Een coctail van deze stoffen moet de haarwortel van binnenuit een boost geven en een gezonde haargroei ondersteunen. Een gezonde haargroei kenmerkt zich ook door een stevige verankering van de haarwortel. De stoffen in de capsules moeten bijdragen aan een stevige haargroei.

Wat veroorzaakt haaruitval?

Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen twee soorten haaruitval. Allereerst hebben we haaruitval dat bij iedereen wel eens voorkomt. Dit is een kortdurende haaruitval en wordt effluvium genoemd. Dit type haaruitval kan zich manifesteren wanneer iemand lange tijd stress ervaart of bijvoorbeeld wanneer iemand niet juist eet. Effluvium kan zowel bij mannen als vrouwen voorkomen. Het tweede type is de klassieke mannenkaalheid en wordt alopecia genoemd. Mannenkaalheid wordt veroorzaakt door een hoge gevoeligheid voor het hormoon DHT

Priorin tegen effluvium

Priorin werkt met name bij mensen die effluvium ervaren. Deze plaatselijke en tijdelijke haaruitval wordt namelijk vooral veroorzaakt wanneer er onvoldoende juiste voedingsstoffen worden ingenomen. Wanneer haaruitval door de klassieke mannelijke haaruitval alopecia wordt veroorzaakt werkt priorin minder goed. De oorzaak van alopecia wordt namelijk niet veroorzaakt door verkeerde voeding. 

Werkt priorin?

Priorin werkt voor veel mensen wel. Ook wanneer de klassieke haaruitval wordt geconstateerd kan priorin helpen om de overgebleven haren een boost te geven. Natuurlijk is het niet meer mogelijk om een volle en gezonde bos haren van vroeger weer terug te krijgen. Priorin werkt met name goed bij mensen die haaruitval hebben gekregen bij grote stress/voedingschommelingen.

Laatst aangepast op donderdag, 03 november 2016 13:44

Reageer op: "Haaruitval en Priorin: werkt het echt?"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk